Intel I7 7740 Windows 11 İçin Desteklenmiyor

Berker

Kıdemli Üye
Merhaba, tüm i7 işlemcim Windows 11 için yükseltme yapmamı engelliyor.
Sistem Özellikleri
i7 7740 CPU
Anakart ASUS Prime X 299A
GPU GeForce GTX 1080
2 TB HDD
Windows 10 Professional için Windows'umu Windows 11'e yükseltmeye çalıştığımda CPU'nun uyumlu olmadığını söyleyen bir hata alıyorum! Bu konuda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Mevcut ana kartımın barındırdığı ve win 11 ile uyumlu bir işlemci nasıl gösterebilirim? Yeni bir Windows 11 mi kuruyorsunuz? Gpu, hdd'yi kurtarmaya çalışmaya değer mi, herhangi bir yardım önerisi büyük ölçüde takdir edilecektir. Teşekkürler

Merhaba, tüm i7 işlemcim Windows 11 için yükseltme yapmamı engelliyor.
Sistem Özellikleri
i7 7740 CPU
Anakart ASUS Prime X 299A
GPU GeForce GTX 1080
2 TB HDD
Windows 10 Professional için Windows'umu Windows 11'e yükseltmeye çalıştığımda CPU'nun uyumlu olmadığını söyleyen bir hata alıyorum! Bu konuda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Mevcut ana kartımın barındırdığı ve win 11 ile uyumlu bir işlemci nasıl gösterebilirim? Yeni bir Windows 11 mi kuruyorsunuz? Gpu, hdd'yi kurtarmaya çalışmaya değer mi, herhangi bir yardım önerisi büyük ölçüde takdir edilecektir. Teşekkürler

NVIDIA web sitesine göre, GTX 1080 kartı için W11 sürücüleri var. Böylece, bunu yeni bir yapıda kullanabilir ve isterseniz daha sonraki bir tarihte yükseltebilirsiniz. Bu sabit diski kullanmak da bir sorun olmamalıdır, ancak en hızlı sabit disk bile yeni bilgisayarınız için kesinlikle bir darboğaz olacaktır muhtemelen şimdi de olduğu gibi. Kesinlikle bir SSD öneririm.

W10'unuz için destek sona erdiğinde, bilgisayarınızın aniden çalışmayı durdurmayacağını anlayın. Ancak, Windows 10 için Ekim sonu destek bitiyor, beklemek yerine şimdi yükseltme yapmak istemeniz akıllıca olacaktır. CPU ve anakartın uyumlu olmasını sağlamak için ana karta uyumlu yeni bir işlemci alın veya anakart ve cpu yu komple değiştirin.

Direk güncelleme yaparak yükseltme işlemi değil de, özel bir yükleme ortamı oluşturmak için Windows11iso kullanarak Rufus'u kullanmanız gerekir.

Trend Konular