Merhaba arkadaşlar, saldırı altındayım - Drop.Win64.Memmapself

Nuran

Kıdemli Üye
Windows sürümlerini kullanıyorum - AMA özellikle bu yıl yakın zamanda bir virüs nedeniyle Windows'u yeniden yükledim, zaten birkaç kez yeniden yükledim suçlu Drop.Win64.Memmapself Avira bana bunun nereden geldiğini ve görünümünün nedenini nasıl ortadan kaldıracağımı bilmiyorum diyor. Bunun IObit Uninstaller'dan kaynaklandığından şüpheleniyorum

Burada yazmama neden olan hangi garip şeylerle karşılaşıyorum - Çift tıklamaların tetiklendiğini fark ettiğim için Mouse Fix'i yükledim. Sonraki yeniden yüklemeden sonra garip bir şey ortaya çıktı: takas dosyasını C sürücüsünden başka bir sürücüye koyamazsınız. Oyunlarda mavi ölüm pencereleri.
Şimdi buna değer olan assembly - Ghost Spectre Windows 10 (Diğer sürücülere takas dosyası koymayı yasaklayan hata burada düzeltildi.) Drop.Win64.Memmapself librewolf'ta tekrar ortaya çıktı ve Ghost Toolbox Drop.Win64.Memmapself

güncellemesi sırasında silindi Siz ne düşünüyorsunuz? Ne tavsiye edersiniz? bu yeni ve agresif bir şey ve eski dosyaları temizlemek ve APPDATA klasörünü silmek için ciddi eylemlere geçmek istemiyorum... ama görünüşe göre bunu yapmam gerekecek

Merhaba, Teknik Destek Forumuna Sitelinkekle.com'a Hoş Geldiniz ..! :)

Lütfen aşağıdaki talimatları izleyin ..: Farbar Recovery Scan Tool'u

indirin ve masaüstünüze kaydedin . --> ÖNEMLİ Antivirüs yazılımınız aracı kötü amaçlı olarak algılarsa, FRST'nin çalışmasına izin vermek güvenlidir. Bu yanlış pozitif bir algılamadır. İngilizce birincil diliniz değilse, FRST.exe/FRST64.exe'ye sağ tıklayın ve FRSTEnglish.exe/FRST64English.exe olarak yeniden adlandırın Not : Sisteminizle uyumlu sürümü çalıştırmanız gerekir. Sisteminiz için hangi sürümün geçerli olduğundan emin değilseniz her ikisini de indirin ve çalıştırmayı deneyin. Sisteminizde yalnızca biri çalışacaktır, bu doğru sürüm olacaktır.

• Aracı çalıştırmak için FRST simgesine çift tıklayın . Araç açıldığında feragatname için Evet'e tıklayın.
  • Tara butonuna basın ve bir süre bekleyin.
  • Tarayıcı Masaüstünüzde iki günlük üretecektir: FRST.txt ve Addition.txt .
  • Lütfen bu iki logun içeriğini bir sonraki cevabınıza ekleyin.
---------------------------------------------------------

Bir sonraki cevabınızda lütfen şunları belirtin:
  • FRST.txt
  • Ek.txt

Öne Çıkan Konular