OLED TV favori fonksiyonu tavsiyesi

REshit

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, sizden tavsiye almak için sizi rahatsız ediyorum, benden çok daha uzman olan sizlerden, bu yüzden, bir Philips 55oled804/12 televizyonum vardı, ne yazık ki bazı şeyleri bilmiyordum ve bekleme modunda Pioneer yazısının sabit kaldığı eski bir Pioneer DVD oynatıcım vardı, televizyonda Pioneer yazısının kalıcı olarak sabit bir kalıntı görüntüsüne neden oldu.

Philips yardımını aramak işe yaramadı, görüntü asla kaybolmadı bu yüzden yeni bir televizyon almaya karar verdim, 65 inç her zaman OLED çünkü kalitesi gerçekten dikkat çekici (şimdi bir LG video oynatıcım var, bekleme modunda LG yazısı tam olarak televizyonda kalıntı görüntü oluşmasını önlemek için sürekli hareket halinde) başka bir Philips 65 inç OLED 769 izlemeye çalıştım ama kanalların favori listesini oluşturma işlevi yok. Philips'ten son yıllarda bazı markaların favori listesi oluşturma işlevini ortadan kaldıran televizyonlar ürettiğini duydum ve Philips bunun bir parçası gibi görünüyor, çok kötü çünkü diğer şeylerin yanı sıra Philips'in tek marka olduğunu düşünüyorum Ambilight'a sahip tüm bu tanıtımlardan sonra, 65 inç OLED ve benim için temel olan favori oluşturma işlevine sahip bir TV istiyorsanız hangi marka ve modeli satın almanız gerektiği konusunda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Not: Son olarak ekranın alt kısmında çeşitli değerler, mühimmat, can, kalan silahlar vb. ile sabitlenmiş bir şerit bulunan Doom gibi oyunlarla yeni TV'de PlayStation'ı kullanırsam bunları sık sık ve hatta birkaç saat üst üste oynarsam, bu şerit TV'de bir kalıntı görüntü oluşturabilir mi? tekrar teşekkürler.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları