Orta-yüksek yükler için düşük bütçeli psu 400 watt'ın altında kullanım

S

Salih7158

Misafir
Arkadaşlar merhaba, orta-yüksek yükler için düşük bütçeli psu bana güvenebileceğim, sessiz kullanabileceğim ve birkaç yıl boyunca stabil güçle bana yetecek bir psu önerir misiniz rica etsem arkadaşlar.

Çok sık güç kaynağı satın almıyorum ve benimki iyi olabilir.

AMA 2 siyah monitörüm ve dönen fanlarım vardı (sanırım çoğunlukla GPU) post yok, kasa Corsair 5000d hava akımı güç düğmesi ön panel kabloları bağlıyken yanıp sönüyor

Garantisi ve bir miktar değeri olan CPU'mu, MB'mi, belleğimi ve GPU'mu satıyorum, PSU ve GPU değişti, SSD olmadan test edildi, en azından BIOS'a post olmalı, yeni MB, CPU RAM, hala görüntü yok

Yeni mini pc (zaman zaman fanlar gürültülü) görüntü, internetteyim ve Facebook oyunları oynayabiliyorum.

Eski sürücümle birlikte kullanılmış SSD'lerim var, bir USB 3 kutusu, 2x16gb ddr4 bellek, kullanılmış RX 580 (bu ay yedek olarak satın alındı, F CPU) MB'mi ve CPU'mu iade ediyorum ve farklı bir şey deniyorum.

Yeni CPU, MB (düşük bütçeyle hata led'li bir MB alabileceğimi sanmıyorum, Gigabyte MB elimde vardı, asus'u iade ediyorum, hata yok), ddr4 belleğim var, yeni kasa (ön panel kabloları bağlıyken yanıp sönüyor), kullanılmış gpu, yeni psu, monitör çalışıyor.

Erişebildiğim Nvme ssd'ler, bir tanesi iyi olmalı, cd,dvd sürücüsü de iyi çalışmalı.

Zaten sadece facebook oyunları ve android oyunları gibi şeyler yapan bu mini bilgisayarı satın aldım.

Psu'ya geri dönersek hangi psu'ların üst düzey ve hangilerinin düşük bütçeli olduğunu bilmiyorum, bu yüzden hangi bilinen markanın iyi olduğunu (fiyata göre) veya hangi markaların (katman listesine göre) ucuz olduğunu kontrol etmek çok zaman alacaktır.

Önerdiğiniz iyi ise almak kullanmak isterim.

Bir CX750'im var ve 9900X ile hız aşırtmalı 3080'i çalıştırdı, hiçbir sorun yok.
Adı sanı duyulmamış hiçbir çöp satın almayın, sorun yok.

TechForum.TR Trend