Oyun direksiyonu hakkında tavsiyeye ihtiyacım var?

sanalbellek

Kayıtlı Kullanıcı
oyun direksiyonu.webp

Bir oyun direksiyonu satın almak istiyorum, bir Xbox ve bir PS5'im var ve soru şu, hangi platform için satın almak daha iyi? F1 ve Forza Motorsport veya Gran Turismo oynamayı planlıyorum. Çok gösterişli bir direksiyon aramıyorum, PS5 için Logitech g923 ve Xbox için g920'ye bakıyorum. Yorumlarda bu direksiyonlar hakkında bir fikir veya yukarıdaki oyunlarda direksiyonları kullanmanın genel izlenimlerini almak istiyorum.

Hangi platformu kastediyorsunuz? Tüm sürümler tüm konsollarda ve PC'de çalışır, yalnızca konsollar için düğmelerde farklılık gösterirler.

Direksiyon simidi ilk kez için yeterlidir, ciddi yarışlara girerseniz, neye yükseltmeniz gerektiğini zaten anlayacaksınız.

PlayStation için uyumluluğu var. Peki hangi oyun daha önemli (Forza veya Grand Touring), o direksiyonu alın. Ayrıca, bunların herhangi biri bir PC ile çalışacaktır ve PC'de Forza vardır, bu yüzden bir PC'niz varsa, bir PlayStation alıp PC'de Forza oynamak daha akıllıca olacaktır.

Sadece PS5 için satın alın, GT7 Motorsport'tan çok daha iyi. G923'ü satın almayın.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.