Oyun oynamak için monitör yerine büyük televizyon kullanan var mı?

MoR

Kayıtlı Kullanıcı
Durum şu, oyunlar için büyük bir TCL TV reklamı yaptığı bir videoya denk geldim ve ben de bu deneyimi yaşamak istedim. Ve diyagonal hakkında kafa patlatıyorum, 55 inç hakkında hiçbir soru yok, ancak 75 diyagonal masama sığar ve aklımda bu kadar büyük bir TV'de oynamak harika görünüyor, ondan yaklaşık 1 - 1,5 metre uzakta olacağım. Böyle bir oyun deneyimi olan var mı? PlayStation'da ve bir gamepad ile PC'de oynuyorum, nadiren fare ve klavyeyi kullandığımdan sorun olmaz diye düşündüm. Aslında arkadaşlar sizlere de danışmak isterim nasıl olur??

İdeal olarak, başınızı kaldırmanıza gerek kalmaması için masada büyük bir diyagonal olmamalıdır, çünkü merkez çok yüksek olacaktır. Bir TV sehpası veya duvarda bir braket olmalıdır. TV'ye 1,5-2 metre mesafe olduğunda 65+ diyagonalde oynamak/izlemek harikadır. 1 metre veya daha az bir mesafede, 40-50 diyagonalleri düşünmek daha iyidir.

Anladığım kadarıyla rahat bir oyun deneyimi olacak benim için öyle anlıyorum yazılanlardan.

Daha fazla hava durumu tahmini: İstanbul 15 günlük hava durumu

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.