Merhaba,
Siyah beyaz HP Laserjet 1300'üm 20 yıllık hizmetten sonra nihayet bozuldu Bu yüzden acilen bir yeni yazıcı tarayıcı bulmam gerekiyor.
Gereksinimlerim şunlardır:
Tür: Lazer
Renk: Evet
Çözünürlük: 1200 x 1200 DPI
Otomatik çift taraflı baskı: Evet
Bağlantı: USB ve Ethernet.
Ev ofis kullanımı için olacak.
Lütfen bana bir tane önerebilir misiniz?
Bu dikkatimi çekti ve gereksinimlerimi karşılıyor gibi görünüyor: HP Color LaserJet Enterprise M554dn Ağ Yazıcısı
Yoksa bilmem gereken başka yazıcılar var mı?
Bu M554dn ile ilgili olarak, 1200 dpi çözünürlük yetenekleri hakkında emin olmadığım bir şey var, HP web sitesi sitesi şunları söylüyor:
Baskı çözünürlüğü renkli (ince çizgiler)1200 x 1200 dpi'ye kadar
Baskı çözünürlüğü renkli (normal)600 x 600 dpi'ye kadar
Bu, JPG 1200 dpi olsa bile 1200 dpi'de metin ve fotoğraf yazdıramayacağı (sadece en fazla 600 dpi'de yazdırdığı) anlamına mı geliyor ve 1200 dpi'de "ince çizgiler" dediğinde, bu neyi ifade ediyor? Dolayısıyla bu özellik, 1300 DPI'de metin yazdırabileceğini düşündüğüm eski Laserjet 1300'ümden bir adım geriye mi gidecek?
Teşekkürler.
Siyah beyaz HP Laserjet 1300'üm 20 yıllık hizmetten sonra nihayet bozuldu Bu yüzden acilen bir yeni yazıcı tarayıcı bulmam gerekiyor.
Gereksinimlerim şunlardır:
Tür: Lazer
Renk: Evet
Çözünürlük: 1200 x 1200 DPI
Otomatik çift taraflı baskı: Evet
Bağlantı: USB ve Ethernet.
Ev ofis kullanımı için olacak.
Lütfen bana bir tane önerebilir misiniz?
Bu dikkatimi çekti ve gereksinimlerimi karşılıyor gibi görünüyor: HP Color LaserJet Enterprise M554dn Ağ Yazıcısı
Yoksa bilmem gereken başka yazıcılar var mı?
Bu M554dn ile ilgili olarak, 1200 dpi çözünürlük yetenekleri hakkında emin olmadığım bir şey var, HP web sitesi sitesi şunları söylüyor:
Baskı çözünürlüğü renkli (ince çizgiler)1200 x 1200 dpi'ye kadar
Baskı çözünürlüğü renkli (normal)600 x 600 dpi'ye kadar
Bu, JPG 1200 dpi olsa bile 1200 dpi'de metin ve fotoğraf yazdıramayacağı (sadece en fazla 600 dpi'de yazdırdığı) anlamına mı geliyor ve 1200 dpi'de "ince çizgiler" dediğinde, bu neyi ifade ediyor? Dolayısıyla bu özellik, 1300 DPI'de metin yazdırabileceğini düşündüğüm eski Laserjet 1300'ümden bir adım geriye mi gidecek?
Teşekkürler.