SPAM çağrılarını engellemek için uygulamalar veya diğer yöntemler?

onurbal0134

Kayıtlı Kullanıcı
Selam, bir süre önce Vodafone'u arayıp bu spam aramaları almayı engellemenin bir yolu olup olmadığını sordum ve müşteri temsilcisi hiç yardımcı olmadı. Vodafone'un bu aramalara bir miktar kazanç için onay verdiği şüphesi göz ardı edilemez, çünkü kullanıcıların bu rahatsız edici aramalardan rahatsız olmamasını sağlamak için bir tür koruma paketlerine veya uygulamalara sahip olmamalarını garip buluyorum.

Spam aramaları sınırlayabilen ve hatta daha iyisi engelleyebilen bir uygulama veya sistem olup olmadığını biliyor musunuz? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar bu tarz sorunlar her geçen gün artacak emin.

Genellikle çeşitli çeviricilerin bu özellikleri vardır. Google'ın ki gibi. Genel olarak, bunun Spam olarak tanımlanan telefon numaralarının listelerine dayandığını ve potansiyel spam belirtisi göstererek çağrıyı geçirmeye veya engellemeye karar verebileceğinizi unutmayın.

Bununla birlikte, spam gönderenler artık bu kontrolleri atlatmayı başaran rastgele telefon numaraları üretiyor ve yine de sizi arıyorlar.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları