Ucuz bir Wi-Fi hoparlörü arıyorum?

delicesine

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, Windows PC'mden ve iPhone'umdan müzik veya podcast çalmak için kullanabileceğim ucuz bir Wi-Fi hoparlör arıyorum. Sadece monitör hoparlörlerimden daha iyi olmasını istiyorum. Sadece oda sesi için mi yoksa biraz daha yüksek mi? Böyle bir şey var mı? Ne önerirsiniz? Denon Home 150 çok odalı hoparlörü düşünüyordum. Windows PC/dizüstü bilgisayarımı ve diğer cihazlarımı Wi-Fi'ye bağlar mı arkadaşlar? Daha iyisini ve ucuzunu bilen varsa yazsın lütfen.

Merhaba @delicesine seçtiğiniz hoparlör Wi-Fi'ye entegre edilebilir ve birçok ek özelliğe sahiptir. Stereo oynatma için iki hoparlöre ihtiyacınız olacak. Bu pahalı olacaktır.

Telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan müzik çalmak için mutlaka Wi-Fi'ye ihtiyacınız yok; hoparlör ile telefonunuz veya bilgisayarınız arasında 10 m iletim mesafesi yeterliyse Bluetooth da işe yarar. İyi bir Bluetooth hoparlör sizin için yeterliyse, BOSE önerebilirim. Bireysel ve stereo hoparlörler sunarlar.

Ucuz derken neyi kastediyorsunuz? Bilgisayarınızın bunu yapıp yapamayacağı bilgisayara bağlıdır. En kötü durumda, bir WiFi adaptörü entegre etmeniz gerekir. Çok sayıda WiFi hoparlörü var

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.