Üyelik Sistemi için En İyi Web Sitesi Oluşturma Platformu

M Çevrimdışı

mikailukan

Yeni Üye
7 Aralık 2024
3
0
2
Merhaba Arkadaşlar, ve önceden vereceğiniz girdiler için teşekkürler.

İşletmem için bir üyelik web sitesi oluşturmak istiyorum, burada rezervasyon alabileceğim ve web sitesi üzerinden ödeme alabileceğim. İnsanlar üyeliklerini (ve ne kadar süre istediklerini) rezerve edebilecek ve ayrıca web sitesi üzerinden ödeme yapabilecekler. Bunu kolaylıkla yapmamı sağlayacak bir platforma ihtiyacım var. Bunu yapmak için Wordpress kullanabileceğimi biliyorum, ancak özel kod yazamıyorum ve bu tür şeyler için herhangi bir eklenti olup olmadığından emin değilim. Ayrıca, WP'yi pek sevmiyorum çünkü kullanımı biraz hantal olabilir.

Üyelik web sitesi yapmak için hangi platform/site oluşturucu en iyisidir?

Teşekkürler.

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
163
7
173
45
İzmir
Merhaba Arkadaşlar, ve önceden vereceğiniz girdiler için teşekkürler.

İşletmem için bir üyelik web sitesi oluşturmak istiyorum, burada rezervasyon alabileceğim ve web sitesi üzerinden ödeme alabileceğim. İnsanlar üyeliklerini (ve ne kadar süre istediklerini) rezerve edebilecek ve ayrıca web sitesi üzerinden ödeme yapabilecekler. Bunu kolaylıkla yapmamı sağlayacak bir platforma ihtiyacım var. Bunu yapmak için Wordpress kullanabileceğimi biliyorum, ancak özel kod yazamıyorum ve bu tür şeyler için herhangi bir eklenti olup olmadığından emin değilim. Ayrıca, WP'yi pek sevmiyorum çünkü kullanımı biraz hantal olabilir.

Üyelik web sitesi yapmak için hangi platform/site oluşturucu en iyisidir?

Teşekkürler.

Bunu Wix'te buldum, çok bakmadım ama size uygun bir şey var mı diye bakın:
https://www.wix.com/website/templates/?criteria=membership

291Konular
715Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye