vBulletin gerçekten o kadar kötü mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vays
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V

Vays

Misafir
Son zamanlarda yeni bir projeye başladım. Başlangıçta MyBB kullanıyordum, ancak MyBB'yi bırakıp farklı bir platforma geçmeye karar verdim. vBulletin'in paketine bir galeri özelliği eklediğini fark ettim ve bu da her şeyi bir arada sunan en ucuz ücretli yazılım oldukları anlamına geliyor. Şimdi biliyorum ki vBulletin, forumların altın çağındaki kadar iyi değil, ancak şahsen başkalarının iddia ettiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta, insanların ihtiyaçlarına en uygun yazılımı seçeceklerini biliyorum. Bazıları için tüm bu ekstra eklentiler biraz şişkinlik yaratıyor ve bunu daha önce de söylediğimi biliyorum, ancak dürüst olmak gerekirse, bir yönetici bakış açısından vBulletin'in başkalarının iddia ettiği kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

Öncelikle belirtmeliyim ki, hiçbir zaman vBulletin forumu yönetmedim, bu nedenle bakış açım tamamen üçüncü bir şahıstan geliyor. Benim görüşüme göre, çoğu kullanıcı yazılımın kendisinden ziyade şirketin yönetiminden dolayı rahatsız oluyor.

vBulletin kullanan bir foruma her kaydolduğumda, ona karşı güçlü bir tiksinti duydum. Sistemi çok eski, 2000'lerden kalma bir foruma kaydolmak gibi geliyor. Hiç hoşuma gitmiyor artık, çok sezgisel değil. En azından, bir kullanıcı olarak benim deneyimim bu yönde. Forum oluşturmak isteyen biri için nasıl olduğunu bilmiyorum.