Windows 10 Fabrika Ayarlarına Nasıl Sıfırlanır?

didimcilingir

Kıdemli Üye
Yakın zamanda bana bir MSI dizüstü bilgisayar hediye olarak verildi. Windows 10'un sürümü orijinal olarak yüklenmiş gibi görünüyor. Önceki sahibi makineye Windows 10'un farklı sürümünü yüklemiş bu da onu benim için işe yaramaz hale getiriyor. Orijinal fabrika ayarları sürümüne nasıl geri dönebilirim?

Zaman ayırdığınız ve sunabileceğiniz her türlü yardım için hepinize teşekkür ederim.

Çözüm
Altta ki konuyu inceleyin okuyun size yardımcı olabilir.

Yakın zamanda bana bir MSI dizüstü bilgisayar hediye olarak verildi. Windows 10'un sürümü orijinal olarak yüklenmiş gibi görünüyor. Önceki sahibi makineye Windows 10'un farklı sürümünü yüklemiş bu da onu benim için işe yaramaz hale getiriyor. Orijinal fabrika ayarları sürümüne nasıl geri dönebilirim?

Zaman ayırdığınız ve sunabileceğiniz her türlü yardım için hepinize teşekkür ederim.
Mevcut W10 kurulumunu çöpe atarak kendinize çok fazla dertten tasarruf edebilirsiniz. İşletim sistemi indirme için Microsoft web sitesine bir göz atın. Microsoft lisans fiyatları korkunç, bu yüzden uygun bir lisans bakın. Nette Windows 10 32 Bit iso dosyası çok var, eski deyim ile bilgisayarınızı formatlamanız gerekecek.

Altta ki konuyu inceleyin okuyun size yardımcı olabilir.

Çözüm
Evet konuyu okuyorum bir yandan ise dosyaları yüklüyorum, gerekli işlemleri uygulamayı başarabilirim. Yardımınız için teşekkür ederim sonuçları tarafınıza bildiririm.