![IMG_20250207_221519.webp IMG_20250207_221519.webp](https://techforum.tr/data/attachments/0/523-80dee70e56ab1da0a1cc7ec8138292eb.jpg?hash=rUH0xNAuEI)
Format bitip ayarları yapacağımız kısma geldiğimde internet yok seçeneğini seçtim ve devam edeyim dedim.
Bundan mı acaba diye düşünürken yeniden format attım aynı flash ile sonrasında interneti bağladım ve yine bu çıktı.
Sadece pro versiyonda şifre sorunu olmaz Home 11 de Microsoft hesabı ister ama İnterneti bağladım mobilden o ekran yine hiç gelmedi. Devam etti ve aynı login ekranı geldi. Nerede sorun var anlamadım?
Bilgisayar ya da laptop biraz eski "Asus Vivobook x556uj" modelidir. Sırf İnternet kullanayım ve w10 güncellemesi bitecek, w11'e geçirme politikası diye geçiş yapayım dedim.
Sırf bu yüzden ve sistem gereksinimleri düşük diye Home tercih etmek istedim. Birde tabii ki laptop abimin diye güncellemeler olmazsa olmaz, birşey olur da benden bilmesin istedim. AutoCAD okuyor, birşeyler ölçüyor biçiyor diye vs ...
Utilman.exe gibi seçeneklerle şifre sıfırlarım diye düşündüm ya da yeni yaparım diye olmadı. Sanırım o açık çoktan kapandı.
Nasıl düzgünce Home kuracağım, bilginiz var mı?format atmayı mi unuttuk, Microsoft mu ayarları bozuyor faşist misin Microsoft!!