Epson Yazıcı XP-4105 Sorunu

ayzitcemre

Kıdemli Üye
Herkese merhaba,

Yakın zamanda Epson XP-4105 cihazımı güncelledim ve şimdi kartuşlarımı tanımıyor. Güncellemeden önce gayet iyi çalışıyordu. XP-4105 mürekkep püskürtmeli yazıcı için daha eski bir ürün yazılımı sürümüne erişimi olan var mı? Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir!

Teşekkür ederim!

Herkese merhaba,

Yakın zamanda Epson XP-4105 cihazımı güncelledim ve şimdi kartuşlarımı tanımıyor. Güncellemeden önce gayet iyi çalışıyordu. XP-4105 mürekkep püskürtmeli yazıcı için daha eski bir ürün yazılımı sürümüne erişimi olan var mı? Herhangi bir yardım çok takdir edilecektir!

Teşekkür ederim!
Merhaba, @ayzitcemre aygıt yöneticisinden sürücülerinizi komple kaldırın altta ki linkten işletim sisteminizi seçip bilgisayarınıza uyumlu olan driverı indirin ve yükleyin.

Temiz bir seçenek olan şey güncelleme yapmamaktır, son günlerde Windows üzerinde yaşanan büyük sıkıntılar son güncellemeler ile gelmektedir, en temizi güncellemeleri kapatmak ve 2-3 ay beklemek ne olacağını görmektir.
En temiz seçeneklerden birisi doğru haklısınız, bende aynı mantıkla yürüyorum bu aralar.

Güncellemelerde bu tarz sorunlar olabilmekte, yazıcı değil de ekran kartı ile ilgili sorun yaşadım bende güncellemeleri kaldırdım sorun düzelmişti.

Trend Konular