Windows 11 yükseltme sorunu

Hasanali

Kıdemli Üye
İşlemci desteklenmediği için şu anda bir acer dizüstü bilgisayar modelini windows 11 e yükseltemiyorum. Bunu aşmanın ve yine de yükseltmenin bir yolu var mı? TPM gereksinimini aşmanın bir yolu olduğunu okudum ama işlemci gereksinimini aşmanın bir yolunu duymadım ve eğer mümkünse istikrarlı bir sistem olsaydı, Windows 11 nasıl yükseltebilirim.

İşlemci desteklenmediği için şu anda bir acer dizüstü bilgisayar modelini windows 11 e yükseltemiyorum. Bunu aşmanın ve yine de yükseltmenin bir yolu var mı? TPM gereksinimini aşmanın bir yolu olduğunu okudum ama işlemci gereksinimini aşmanın bir yolunu duymadım ve eğer mümkünse istikrarlı bir sistem olsaydı, Windows 11 nasıl yükseltebilirim.
İşlemci gereksinimi aslında TPM için destek, başka bir şey değil. CPU'nuz mu? Ayrıca BIOS TPM'yi de desteklemelidir.

Temelde Microsoft eski tip bilgisayarlardan kurtulmak istiyor ve TPM gereksinimi bunu yapmanın en kolay yoluydu Microsoft için, böylece Windows 11 bilgisayarları en azından bir miktar kaliteye sahip olmasını istiyorlar. Kısacası @Hasanali BIOS TPM'yi de desteklemelidir.

Bilgisayar eskiyse ona göre bir modül bulman gerekli yama gibi bir şey bir site de görüştüm nasıl kurulduğunu anlatıyordu linki bulup atarım size.

Trend Konular