Herkese merhaba, grafiksel olarak yoğun oyunları çalıştırmakta zorlanmaya başlayan ve uygulamalar çökmeye başlayan bir Huawei P30 Pro'm var. Biraz etrafıma baktım ve daha yüksek bir başlangıç maliyetiyle bile birkaç yıl dayanabilecek bir şey almak istedim. Aradığım şey oyun oynayabilecek güç ve iyi fotoğraflar çekebilmek. Günümü fotoğraf çekmeye harcamıyorum ama harcadığım zaman da düzgün bir şekilde çekilmesini istiyorum. Bu özelliklere sahip görünen iki model ise Xiaomi 15 ve Samsung S25+ oldu, özellikle Snapdragon Elite'den ilham aldım.
Ne düşünüyorsunuz? İkisi arasında hangisini seçersiniz? Güç olarak eşit görünüyorlarsa da fotoğraf olarak Xiaomi daha iyi gibi duruyor ama Samsung'un 3 sene daha güncelleme getirmesi fena değil. Eğer varsa, herhangi bir alternatifiniz var mı? Nefret ettiğim Apple yok, bu 2 telefon için gereken bütçeyi ayırıyorum çünkü yakın zamanda bunları satın almam gerekmiyor, modele karar verdikten sonra teklifleri bekleyerek fiyatları takip edeceğim.
Teşekkür ederim.
Ne düşünüyorsunuz? İkisi arasında hangisini seçersiniz? Güç olarak eşit görünüyorlarsa da fotoğraf olarak Xiaomi daha iyi gibi duruyor ama Samsung'un 3 sene daha güncelleme getirmesi fena değil. Eğer varsa, herhangi bir alternatifiniz var mı? Nefret ettiğim Apple yok, bu 2 telefon için gereken bütçeyi ayırıyorum çünkü yakın zamanda bunları satın almam gerekmiyor, modele karar verdikten sonra teklifleri bekleyerek fiyatları takip edeceğim.
Teşekkür ederim.