Yanlış yönlendirilmiş web sitesi adresi

ekolsaglik

Yeni Üye
Eşimin bilgisayarından bu Techsupport web sitesine erişmeye çalışıyorum. 16gb ram, 64 bit işletim sistemi ve Windows 11 v. 23H2 çalıştıran bir HP. Adres çubuğuna " techsupport.com " yazdığımda beni " arrow.com/globalecs/na /" adresine yönlendiriyor. Yanlış yönlendirilmiş gibi görünen başka durumlarda da sorunlar yaşadı.
Bilgisayar oldukça yeni ve McAfee antivirüs ile geldi. Bunu devre dışı bıraktım ve koruma için Windows Defender'a güveniyorum.

Eşimin bilgisayarından bu Techsupport web sitesine erişmeye çalışıyorum. 16gb ram, 64 bit işletim sistemi ve Windows 11 v. 23H2 çalıştıran bir HP. Adres çubuğuna " techsupport.com " yazdığımda beni " arrow.com/globalecs/na /" adresine yönlendiriyor. Yanlış yönlendirilmiş gibi görünen başka durumlarda da sorunlar yaşadı.
Bilgisayar oldukça yeni ve McAfee antivirüs ile geldi. Bunu devre dışı bıraktım ve koruma için Windows Defender'a güveniyorum.

Selam @ekolsaglik umarım yardımcı olur

McAfee'nin yüklü olmasından kaynaklanmaktadır, çünkü Windows 3. taraf bir AV'nin yüklü olduğunu tespit ettiğinde Windows Defender'ı devre dışı bırakacaktır.

Ancak, sonraki girdiler ne Windows Defender'ın ne de McAfee'nin şu anda etkin olmadığını gösteriyor, bu yüzden size tavsiyem McAfee'yi yeniden etkinleştirmenizdir (ki devre dışı bıraktığınızı söylemiştiniz).

Windows Defender'ı gerçekten kullanmak istiyorsanız, önce McAfee'yi kaldırmanız gerekecek. Bunu yapmak istiyorsanız bana bildirin.... MCAFEE'Yİ ONBOARD UNNSTALLER'I KULLANARAK KALDIRMAYA ÇALIŞMAYIN .... ve size daha fazla tavsiyede bulunacağım.

Bu arada, McAfee'yi yeniden etkinleştirdikten sonra lütfen şunları yapın..... ESET Online Scanner'ı

indirin ve masaüstünüze kaydedin.
  • esetonlinescanner_enu.exe dosyasına sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'ı seçin .
  • Araç açıldığında Başlayın'a tıklayın.
  • Lisans sözleşmesini okuyun ve kabul edin.
  • ESET Online Scanner'a Hoş Geldiniz penceresinde Başlayın'a tıklayın .
  • ESET'e anonim veri göndermek isteyip istemediğinizi seçin.
  • Not: "ESET Online Scanner'a Hoş Geldiniz" ekranını görürseniz Bilgisayar Taraması > Tam Tarama'ya tıklayın.
  • Tam Tarama seçeneğine tıklayın .
  • Potansiyel olarak istenmeyen uygulamaları algılamak ve kaldırmak için ESET'i etkinleştir'i seçin ve ardından Taramayı başlat'ı tıklayın .
  • ESET şimdi bilgisayarınızı taramaya başlayacak. Bu biraz zaman alabilir.
  • Tarama bittiğinde ve tehditler algılandığında, Tarama günlüğünü kaydet'i seçin . Masaüstünüze eset.txt olarak kaydedin . Devam'a tıklayın.
  • ESET Online Scanner, Periyodik Tarama özelliğini açmak isteyip istemediğinizi sorabilir. Devam'a tıklayın.
  • Sonraki ekranda, dilerseniz program hakkında geri bildirim bırakabilirsiniz. Kapatma sırasında uygulama verilerini sil kutusunu işaretleyin . Geri bildirim bıraktıysanız, Gönder'e tıklayın ve devam edin. Bırakmadıysanız, Geri bildirim olmadan kapatın.
  • Masaüstünüzdeki tarama günlüğünü açın ( eset.txt ) ve içeriğini kopyalayıp bir sonraki yanıtınıza yapıştırın.

Öne Çıkan Konular