Yeni Assassin's Creed Shadows Yaması Vault Performans Sorunlarını Ele Alıyor ve PSSR'yi Ekliyor

SemPaTiK

Ubisoft'un geliştiricileri, söz verdikleri gibi topluluk taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vermeye ve Assassin's Creed Shadows'da bulunan sorunları düzeltmeye çalışıyorlar. Ekip bugün, tüm platformlarda yaşam kalitesini iyileştirmeyi, hataları gidermeyi ve performansı artırmayı amaçlayan 1.0.2 numaralı oldukça büyük ölçekli bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme aynı zamanda bir oyuncunun saklandığı yeri ziyaret ettiğinizde ortaya çıkan garip performans sorunlarını da düzeltiyor.

Yeni Assassin's Creed Shadows Yaması.webp

Yama, 8 Nisan'da desteklenen tüm platformlardan indirilebilir olacak. İndirme boyutu cihaza göre değişir. PC oyuncularının yaklaşık 11 GB, konsol oyuncularının ise 12 ila 20 GB arasında bir alana ihtiyaç duyacakları belirtiliyor.

Büyük iyileştirmeler
  • Otomatik at navigasyonu: Yollarda otomatik navigasyon yeteneği geri getirildi. Şehirlerde atların hareket hızı da arttırıldı.
  • Ustalık Düğümü Sıfırlama: Artık hem Naoe hem de Yasuke için becerileri yeniden belirlemek mümkün.
  • Toptan Satış ve Eşya Sökümü: Ekipmanların toptan satışı veya sökümü tüccarlardan ve demircilerden temin edilebilir.
  • Soruşturma kuruluna hızlı erişim: Artık SEÇENEKLER butonuna basılı tutarak doğrudan kurul açılabilir.
  • PS5 Pro'da PSSR desteği: Dengeli modda yansıma izlemeyi de içeren Gelişmiş İşleme modu eklendi.
yeni Assassin's Creed Shadows Yaması1.webpyeni Assassin's Creed Shadows Yaması2.webpyeni Assassin's Creed Shadows Yaması3.webp

Ek değişiklikler
  • Barınak Performansı: Performans Modu'ndaki 30 FPS sınırı kaldırıldı.
  • Boss Savaşı İyileştirmeleri: Denge yeniden düzenlendi.
  • Naoe'nin çift öldürmeleri ve tepkileri optimize edildi.
  • PS5 Pro için yeni özelliklere destek: PSSR'nin duraklatma menüsünde manuel olarak etkinleştirilmesi gerekir.
Düzeltilen hatalar ve hatalar

Geliştiriciler onlarca kritik sorunu düzeltti, bunlar arasında şunlar yer alıyor,
  • Görev ilerlemesini engelleyen hatalar (örneğin, "Wheel Unmasked", "Flames of War", "Losing Hand" görevlerinde çökmeler).
  • Gizlilik sisteminde ve NPC yapay zekasında hatalar var.
  • Yeteneklerin ve avantajların yanlış kullanımı ("Kunai", "Dark Burst", "Entanglement" ile ilgili sorunlar dahil).
  • Işın izlemeli küresel aydınlatma etkinleştirildiğinde su sorunları da dahil olmak üzere görsel ve grafiksel aksaklıklar meydana geliyor.
  • İlerlemenin istikrarını etkileyen kaydetme ve otomatik kaydetme hataları.
  • Belirli platformlar için düzeltmeler, Steam Deck, macOS, PS5 ve PC.
Ubisoft, teknik iyileştirmelerin yanı sıra Assassin's Creed evrenini ve ötesini geliştirmeye devam ediyor. Kaynaklara göre Netflix ve Ubisoft, serideki oyunların film uyarlaması üzerinde çalışmaya devam ediyor. Uzun süredir haber alınamamasına rağmen proje yapım aşamasında.

Geliştiriciler bunun Assassin's Creed Shadows'u geliştirme çalışmalarının sadece ilk adımı olduğunu söyledi. Ekip, kalan sorunları gidermeyi ve oyun içi içerikleri geliştirmeyi amaçlayan güncellemeleri yayınlamaya devam edecek.

Sihirli bir şekilde. Eksik olan toptan satış veya demontajdı. Her bir eşyayı tek tek ayırmak çok zahmetliydi, bu yüzden ayırmayı bıraktım ve envanterim karmaşıklaştı.

Otoyol da kullanışlı, Valhalla'da kullandım aslında.

100 karenin üzerindeki tam izlemede herhangi bir performans sorunu yaşanmadı. Ama sorun yaşayanlar için, sorunlarının giderilmesi iyi oldu.

İkinci lokasyona ancak ulaşabildim. Ben sadece etrafta koşup her şeyi keşfediyorum. Oyunu gerçekten çok beğendim.

Tabi ara sahnedeki FPS kilidini de kaldırmalılar. Aksi takdirde 31 kareyi izlemek çok rahatsız edici. Aynı 60 kare bile yırtılmış ve çok eski görünüyor. Normalde 90 kareden azını algılayamıyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları