Web sitesi oluşturma konusunda zorluk çekiyorum

abuzerkadayif

Kıdemli Üye
Öğrenilmesi kolay ve barındırmak için ucuz bir yer önerebilecek var mı? Wordpress öğrenmeye çalıştım ama eğitimde zorlanıyorum. Belki de benim gereksinimlerim için çok karmaşık ama sürekli eğitimi sorguladığımı görüyorum, örneğin orada olmayan bir menüye tıklamamı söylüyor. Muhtemelen sadece ben bir şeyleri yanlış anlıyorum. Belki de Wordpress eğitiminden farklı bir eğitim yardımcı olabilir. Ancak, bir web sitesi oluşturulduktan sonra, onu nerede barındıracağım? Bir firma da sadece e-posta için kullandığım kendi alan adım var ama temel barındırma için yılda yaklaşık 500-600TL ücret alıyorlar. Web sitesi, hayır kurumu için açtığımız bir sayfa bu yüzden barındırma için çok fazla para harcamak istemiyorum çünkü zaten bakım için kendi paramızın çoğunu harcıyoruz. Sadece basit bir sayfa olsun örneğin açılış saatlerini tanıtmak için olacak statik bir web sitesine ihtiyacım var. Satış veya bloglama olmayacak. Yardımlarını bekler iyi günler dilerim arkadaşlar.

Çözüm
WordPress yeni başlayanlar için çok zordur. HTML/CSS daha iyidir, sonra java/php/sql ile uğraşmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz bir HTML web sitesi şablonu bulun ve ardından içeriğinize ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlamak düzenlemektir. Bunu da basit bir düzenleme aracı olan Notepad++ yapabilirsiniz.

WordPress yeni başlayanlar için çok zordur. HTML/CSS daha iyidir, sonra java/php/sql ile uğraşmaya başlayabilirsiniz. Ücretsiz bir HTML web sitesi şablonu bulun ve ardından içeriğinize ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlamak düzenlemektir. Bunu da basit bir düzenleme aracı olan Notepad++ yapabilirsiniz.

Çözüm

Html şablonları indirim notepad++ indirdim ve notepad++ kullanımı için ufak bir video izledim, işime yarayacak bu html dosyaları fazlasıyla çok teşekkür ederim.

Trend Konular