En Son Hangi Video Oyununu Oynadın?

Merhaba forum, son video oyunu neydi ve hangi konsolda oynadınız? Oyun seansınız yaklaşık olarak ne kadar sürdü? Tek Oyunculu ve Çok Oyunculu arasında seçim yaparken hangisini seçtiniz? Kısacası en son oynadığınız oyunlar hangileri?
Son oynadığım oyun Madden NFL 23'tü. Seriye tekrar bağlandım, oyunlar her yıl neredeyse aynı şeyleri yapıyor olsa da. Bunun dışında McPixel 3 adlı bir oyun oynuyordum. Her seviyede küçük mini oyunlar oynamanızı gerektiren garip bir oyun. Tüm gizli görevleri bulmak için hepsini %100 tekrarlamanız gerekiyor. Eğlenceli ama oynaması oldukça kolay.

Oynadığım son video oyunu Sleeping Dogs'du! GTA'nın Çince versiyonu gibi. Beğendim. Yakuza 0'ı deneyeceğim, GTA'nın Japonca versiyonu.
Çok beğendim. Hikayedeki ana görevleri 3 günde bitirdim. Şimdi sadece dolaşıyorum ve yan görevleri yapıyorum. Karakter gizli bir polis, bu yüzden bu günlerde üzerinde çalıştığım birçok polisle ilgili görev var. Her şeyi bitirdiğimde Yakuza 0'a atlayacağım. Siz de denemelisiniz. Yakuza 0'ı kastediyorum.

Oynadığım son oyun Pokemon Scarlet'ti. En yakın arkadaşım her Tera tipi Mew'den bir tane istediği için ona fazladan Mew alabilmek için yeni bir Nintendo hesabı oluşturdum. Eşim de bu konuda bana yardımcı oluyor, hepsine sahip olmak için sadece birkaç tane daha alması gerekiyor.

Kızımla birkaç gece önce oynadığım son oyun Roblox'tu. Bazen oynadığımız oyunlardan herhangi biri için bir güncellemesi olup olmadığına baktık ve iki tane bulduk ve onları kontrol etmeye karar verdik.

Her zaman çok eğlenceli oldukları için bu zamanlarda güncellemeleri için Roblox'u kontrol etmek bizim için bir gelenek haline geldi.

Son oynadığım oyun Agen of Empires 2 Definitve Edition'dı. Age of empires en sevdiğim gerçek zamanlı strateji oyunlarından biridir. Bu oyun serisini birkaç yıldır oynuyorum.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları