Yay burcuyla çıkarken onunla birlikteyken ne beklenir ve nasıldırlar?

timesnapcamera

Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar, Yay burcuyla dördüncü randevuma çıktım ve işlerin biraz daha ciddileştiğini düşünüyorum, ancak daha önce hiç Yay burcuyla çıkmadım ve ne beklemem gerektiğini merak ediyorum. Yay burcuyla çıkmak hakkında ne bilmeliyim? İlişkilerde nasıllar ve Yay burcuyla hangi burçlar uyumludur (bu arada ben Koç burcuyum)?

Merhaba arkadaşlar, Yay burcuyla dördüncü randevuma çıktım ve işlerin biraz daha ciddileştiğini düşünüyorum, ancak daha önce hiç Yay burcuyla çıkmadım ve ne beklemem gerektiğini merak ediyorum. Yay burcuyla çıkmak hakkında ne bilmeliyim? İlişkilerde nasıllar ve Yay burcuyla hangi burçlar uyumludur (bu arada ben Koç burcuyum)?
Yay burcu macerayı ve heyecanı sever. Mesela, ikiniz ateş böceklerini izlemek için arka verandaya oturursanız, Yay burcu partneriniz Vegas'a giden bir sonraki uçağa binmek isteyecektir, bu yüzden randevu gecenizi aktif ve eğlenceli tutmaya çalışın. Yay burcu burçları açık havada olmayı severler, bu yüzden kayak gezileri veya arazi maceraları gibi şeyler idealdir.

Yani tekrar ediyorum, eğer çok durgun ve kendi yollarınıza bağlıysanız, bu zor bir ilişki olabilir. Bence Boğa burçları bu konuda muhtemelen en az uyumlu olanlardır. Bir Boğa ile ilişki yaşamaya çalışan bir Yay burcu tanıyordum. Şöyle dedim... dostum, onlarla keşfe çıkmalısın.

Bu yüzden, sana son tavsiyem açık hava aktiviteleri planlaman ve esnek bir partner olmaya çalışman. Yay burcu, zodyağın rock yıldızıdır. Çok ateşli ve dinamiktirler. Yani, bir partnerde istedikleri şey bu! Eğer bu sizin için iyi bir zamanlama gibi geliyorsa, burcunuz ne olursa olsun bir Yay burcuyla uyumlu olacaksınız.

yay burcu mu uyanık saf bir o kadar da çok tehlikeli özellikle bayanlar yay burcu olanlar sinsi yılaaaannn :D

Öne Çıkan Konular