100 Mbps internetim var ama bağlantı aşırı yavaş?

selamiyildiz

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, 100 Mbps internet bağlantım var, ancak şu anda sadece 40 MB/sn hız alıyorum. İnternet hızım şu anda aşırı yavaş. Bilgisayar, tv, cep telefonu, dizüstü bilgisayar hiçbir şey düzgün yüklenmiyor artık. Bir sayfanın yüklenmesi çok uzun sürüyor. Hata kontrolü yaptım ama bir şey bulamadım. Buna ne sebep olabilir? Modemi yeniden başlattım ama o da yardımcı olmadı.

Merhaba, 100 Mbps internet bağlantım var, ancak şu anda sadece 40 MB/sn hız alıyorum. İnternet hızım şu anda aşırı yavaş. Bilgisayar, TV, cep telefonu, dizüstü bilgisayar hiçbir şey düzgün yüklenmiyor artık. Bir sayfanın yüklenmesi çok uzun sürüyor. Hata kontrolü yaptım ama bir şey bulamadım. Buna ne sebep olabilir? Modemi yeniden başlattım ama o da yardımcı olmadı.
Selam, modeme bağlı tüm cihazları geçici olarak çıkarıp sadece tek bir cihazla test yapın. Arka planda güncelleme yapan bir cihaz veya ağa izinsiz bağlanan biri de bağlantıyı ciddi şekilde yavaşlatabilir. Kablolu bağlantıyla hız testi yapıp sonucu paylaşırsanız daha net yardımcı olabiliriz.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri