10k'ya kadar TWS kulaklıklar

dalaman

Kayıtlı Kullanıcı

10k'ya TWS kulaklıklar​

Değerli forum üyeleri, kulaklık seçimi konusunda sıkıntı çekmeye başlayalı henüz bir ay bile olmadı ve yakın arkadaşlarımdan biri de bu işe girişmeye karar verdi. Şu anda Moondrop Robin'i beğeniyor.

10k'ya TWS kulaklıklar.webp

Ancak forumu okuduktan sonra, fiyatlarına göre pek de iyi olmadıklarını fark etti. Bu yüzden şu anda tasarım açısından benzer, ancak ses açısından da tamamen berbat olmayan bir şey arıyor.
Lütfen bu kulaklarla ilgili seçeneklerinizi veya yorumlarınızı sunun. Bunları okumaktan mutluluk duyarım.

OnePlus Buds Pro 2 kullanıyorum, memnunum, sesi fiyatına göre harika, LHDC desteği var, uzun süre dayanıyor, gürültü azaltma özelliği tüm TWS'lerde olduğu gibi kaliteyi bozuyor, en azından bu fiyat kategorisinde. Teorik olarak, diğer modeller ses açısından kesinlikle kötü değil, ancak Airpods gibi berbat kılıfları var.

Nothing Ear ile aralarında seçim yapıyordum. Onlar da iyi ve fiyatları aynı, ancak OnePlus telefonum olduğu ve kulaklıklarıyla kulaklığın tüm işlevlerini kullanmak için telefona ek yazılım yüklemenize gerek olmadığı için almadım.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları