4K anime siteleri buldum

anilcagliyan

Kayıtlı Kullanıcı

4K'lı anime siteleri...​

Son zamanlarda, tabiri caizse... Anime sektörünün yeni bir dalını keşfettim diyebilirim, ama aslında yeni sayılmaz. Bunlar 4K anime izleme siteleri (tabii ki abonelikle 🙂😶). Yenilik olarak, siteler 2023-2024'ten beri faaliyet gösteriyor. iPhone için Anixart benzeri bir uygulama ararken ilk siteye rastladım. AniType uygulamasının beta testini gördüm doğal olarak OBT çıktı. Ama erişim için elbette ücret ödemeniz gerekiyor. Sanırım 3 gün boyunca ücretsiz deneyebilirsiniz.

Öncelikle sitede seviye atlamanız gerekiyor.. NE? Hangi seviye diye soruyorsunuz? Hangi seviye? Evet, bu iki sitenin anime izlemek için benzer bir seviye sistemi var, kim bilir neden gerekli, büyük ihtimalle yeni düzenlemeleri bir şekilde filtrelemek için, böylece 3 günlük ücretsiz denemeyi kaçırmamış olursunuz.

Genel olarak uygulama sürekli kasıyordu, ilk başlarda iPhone'umdaki uygulama hiç başlamak istemiyordu, başlangıçta sürekli bir crash (çökme) oluyordu.
Sitelerinde her zaman bazı hatalar vardı, bazı animeler eksikti. Tabii ki lisanslamadan kaynaklanıyordu. AniType da Windows'taki uygulamasıyla buna karar verdi.

1753608876945.webp

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları