Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YTD video downloader ile youtube'dan 4K video indirebilmemin bir yolu var mı? Denediklerim indirmiyor veya görüntü kalitesini bozuyor. 4K olarak nasıl videoları indiririm.
YTD video downloader ile youtube'dan 4K video indirebilmemin bir yolu var mı? Denediklerim indirmiyor veya görüntü kalitesini bozuyor. 4K olarak nasıl videoları indiririm.
Windows 11 kullanıyorum ve Creative Cloud'a aboneyim. AE, Premiere Pro, Photoshop vb. dahil olmak üzere CC'nin en son sürümleri yüklü (başka eklenti yüklü değil).
12 çekirdekli bir işlemciyle 64 GB RAM yüklü. Bellek için en sevdiğim nokta, tüm Adobe programları için 40 GB kullanmak (çoklu görev için ihtiyaç duyduğum diğerleri için 24 GB bırakmak).
After Effects bellek ayarlarında 24/40 oranını ayarladığımda (diğer Adobe programlarımda aynı değeri otomatik olarak ayarlar), programı kapatıp...
Bilgisayarımda hala Adobe Photoshop 7.0 var, ancak onu yalnızca ara sıra kullanıyorum. Bir süredir PhotoShop kullanmadım ve adımları unuttum. Çevrimiçi bulduğum tüm yardımlar, bana pek yardımcı olmayan daha yeni Photoshop sürümlerini kullanıyor. Peki, Photoshop 7.0 kullanarak bir resmin köşelerini yuvarlamak için bir öğreticiye beni yönlendirebilecek var mı?
Örnek: Başvuru kartımı bilgisayarıma taradım ve resmi fiziksel kartıma benzeyecek şekilde kırpmak ve köşeleri yuvarlatmak istiyorum...