Otomatik Gizle olarak ayarlanan görev çubuğuna erişilemiyor

resul37

Kıdemli Üye
Son zamanlarda, otomatik gizleme olarak ayarlandığında görev çubuğuna erişimde sorun yaşamaya başladım. Daha önce iyi çalışıyordu, ancak son zamanlarda büyütülmüş uygulama pencereleri görev çubuğunu kaplıyor ve faremi ekranın altına getirdiğimde açılmıyor. Görev çubuğuna masaüstünden erişmek için genellikle uygulamayı simge durumuna küçültmem veya görev çubuğunu tekrar erişilebilir hale getiren uygulamalar arasında geçiş yapmak için Alt + Tab tuşlarını kullanmam gerekiyor.

Otomatik gizleme özelliğini devre dışı bırakmayı, yeniden başlatmayı ve otomatik gizlemeyi tekrar açmayı denedim, ancak sorun hala devam ediyor.

Görev çubuğunun kilidini açmayı ve kilitlemeyi denedim, yine değişiklik yok.

Windows 10 Home kullanıyorum

Çözüm
Bu sadece bir hesapta mı yoksa tüm hesaplarda mı oluyor?

Yalnızca kullanılan ana hesabınızla oluyorsa, o hesabın profilinin bozulduğunu gösterir.

Test etmek için, yalnızca bir hesabınız varsa yeni bir hesap oluşturun veya mevcut hesaptan çıkış yapın/başka bir hesapta oturum açın. Bir test yapın yeni hesap oluşturun ve deneyin.

Umarım bu yardımcı olur.
Ayarlar>Kişiselleştirme>Görev Çubuğu kontrol ettiniz mi?

Görev Çubuğu göstermeye çalışabileceğiniz, Win tuşuna basmaktır.

Görev çubuğunda gezinmek için: Win tuşu + T iki kez basın.

Bu sadece bir hesapta mı yoksa tüm hesaplarda mı oluyor?

Yalnızca kullanılan ana hesabınızla oluyorsa, o hesabın profilinin bozulduğunu gösterir.

Test etmek için, yalnızca bir hesabınız varsa yeni bir hesap oluşturun veya mevcut hesaptan çıkış yapın/başka bir hesapta oturum açın. Bir test yapın yeni hesap oluşturun ve deneyin.

Umarım bu yardımcı olur.

Çözüm