Açılmayan Telefondaki Fotoğraflar Nasıl Kurtarılır?

bardanadam35

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, iki tane bozuk akıllı telefonum var, eski modeller. Benim değiller, ama bir arkadaşım fotoğrafları kurtarıp bilgisayara aktarmamı istedi. Artık açılmıyorlar bile; bilgisayarım takılıyken hiçbir şey tanımıyor. Veriler/fotoğraflar SD kartta değil, ki bu harika olurdu.

Dahili depolamada. Ne yapabilirim? Kasayı açmak için bazı akıllı telefon tamir aletlerim var, ama sonraki adım ne? Bununla ilgili bir YouTube videosu izledim, ama oradaki kişi kasayı açmak için gerçekten profesyonel aletler ve ekipman kullanmış. Ben ise bir akıllı telefon alet seti sipariş ettim ve böyle bir kasayı temiz bir şekilde açabileceğime eminim.

Ayrıca bu forumda kullanıcıların bilgisayar toplama veya genel donanım yardımı gibi konularda yardım teklif ettiği bir konu da var. Burada bana bu fotoğrafları kurtarmamda yardımcı olabilecek kimse yok mu? Birisi bana yardımcı olabilirse veya bunu kendim nasıl yapabileceğimi anlatabilirse minnettar olurum.

Erişimim olmadan cihaz türünü nasıl bulacağımı bilmiyorum, yoksa burada belirtirdim, şuana kadar donanımla hiç ilgilenmedim.

Saygılarımla.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri