Anakart sürekli bip sesi çıkarıyor?

conmach

Kayıtlı Kullanıcı
Yani ne yapacağımı bilmiyorum. Bir arkadaşım bana sürekli bip sesi çıkardığı için bir anakart verdi. Sorun şu ki, açtıktan sonra sıfırlama düğmesine basar basmaz bip sesi başlıyor. Ondan önce LED'ler dışında hiçbir şey olmuyor.

Anakart: Foxconn P55M01
BIOS: AMI
Grafik kartı: NVIDIA Geforce 9400
RAM: DDR3 1x2gb ve 1x1gb
CPU: Intel core Dual core

Umarım bu bilgiler yardımcı olur çünkü bu sorun hata kodlarında açıklanmadığı için buna bir çözüm bulamıyorum. Bip sesi bilgisayarı açtıktan hemen sonra gelirse, bunun bir video veya güç sorunu olduğunu söylüyor, ancak yalnızca bilgisayarı açtıktan sonra sıfırlama düğmesine bastığımda geliyor. Ondan önce hiçbir şey olmuyor sadece LED'ler.

Şimdiden teşekkürler.

BIOS belleğinin içeriğini tamamen kaybetmiş olması ve varsayılan ayarların o kadar uygunsuz olması ki güç kapatıldıktan sonra önyüklemenin mümkün olmaması mümkündür. Aksi takdirde, AMI BIOS'ta sürekli bir bip sesi bir bellek veya grafik kartı hatası olduğunu gösterir. BIOS pilini değiştirmeyi deneyin.

Anakart üzerinde ki tüm parçaları çıkarın, ve soketlerin temiz olduğunu kontrol edin daha sonra tekrar nazikçe yerlerine oturtun.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.