Anakart üzerindeki CPU ışığı sürekli yanıyor

anadoluars

Kayıtlı Kullanıcı

Anakart üzerindeki ışık yanıyor​

Ani bir PC kapanması nedeniyle (ışık üst üste bir kez yanıp söndü) CPU'da takılı kaldı, iki LED aynı anda yanıyor, genellikle her zaman bir tane yanıyordu (videoda PC açık, anakartın bileşenleri kontrol etmesi mantıklı, işte ikinci LED, olması gerektiği gibi, daha önce olduğu gibi, bir tane var ve görünüyor) PC'nin kendisi iyi çalışıyor, henüz hiçbir BSOD olmadı, oyunları başlattım ve sıfır hata aldım, ancak CPU ışığı hala sürekli yanıyor, nasıl düzeltebilirim? BIOS'u sıfırladım işe yaramadı.

Anakart üzerindeki ışık yanıyor.webp

BIOS'a girip varsayılanlara sıfırlarsanız (ve ardından xmp, güvenli önyükleme vb. yapılandırırsanız) ve kaydederseniz, ışığın yanması duracaktır.

BIOS'a girip varsayılanlara sıfırlarsanız (ve ardından xmp, güvenli önyükleme vb. yapılandırırsanız) ve kaydederseniz, ışığın yanması duracaktır.
BIOS'u sıfırladığımı ve işe yaramadığını yazdım, hala açıktı ve hala açıktı. Ayrıca bir şeylerin ters gittiği ve BIOS'u sıfırlamanın sorunu çözeceği apaçık ortadaydı, ama konu bu değil. Ama BIOS'u henüz yapılandırmadım, orijinal, birazdan yapılandıracağım. Bilgisayarı sökmem gerekip gerekmeyeceğini asla bilemezsiniz. Anakartı aldığım sorun hakkında satıcıya zaten yazdım. Bu yüzden şimdilik neye tutunacağımı bilmiyorum.