Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Android akıllı saat önerileriniz

d3facerx

Yeni Üye
NFC istiyorum. Tercihen Wear OS (sanırım). OnePlus Watch 2'ye bakıyordum, ancak dijital kurma kolu yok. Bunun ne kadar önemli bir anlaşma bozucu olduğunu bilmiyorum. Şu anda bir Apple Watch'um var, yalnızca zaman, zamanlayıcılar, alarmlar ve bildirimleri görmek için kullanıyorum, ancak çok nadiren, bununla bir arama alıyorum, ancak daha güzel bir öneriniz var mı
herhangi bir fiyat aralığı olabilir
Teşekkürler

Selam @d3facerx Samsung Galaxy Watch 5Pro en iyi pil ömrü, yalnızca dijital fiziksel döner çerçeve yok, Galaxy Watch 6 Classic fiziksel döner çerçeve, her ikisi de Wear OS kullanır ve uygun fiyat aralığı da bulunabilir. Samsung'un da genellikle harika promosyonları vardır

OnePlus Watch 2R. Pil ömrü, Pixel Watch'tan veya Samsung'un herhangi bir ürününden çok daha iyi sınıfının en iyisidir ve yaklaşık 7.290 Türk Lirası civarında satıştadır. Daha fazla ödeme yapmak için hiçbir neden yok. Normal OnePlus Watch 2 yerine bunu tercih ettim çünkü daha hafifti ve daha iyi GPS sensörlerine sahipti. Başlıca dezavantajı safir cam yerine gorrila cam ekrandı, ancak bir ekran koruyucu bu sorunu çözdü.

NFC istiyorum. Tercihen Wear OS (sanırım). OnePlus Watch 2'ye bakıyordum, ancak dijital kurma kolu yok. Bunun ne kadar önemli bir anlaşma bozucu olduğunu bilmiyorum. Şu anda bir Apple Watch'um var, yalnızca zaman, zamanlayıcılar, alarmlar ve bildirimleri görmek için kullanıyorum, ancak çok nadiren, bununla bir arama alıyorum, ancak daha güzel bir öneriniz var mı
herhangi bir fiyat aralığı olabilir
Teşekkürler
Huawei Watch GT 3'üm var, çok memnunum, pil ömrü mükemmel.