Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Hata kodu 0x80070005

GüvenlikOnline

Yeni Üye
Microsoft stor'a giriş yaptığımda veya Windows'u güncellemeye çalıştığımda aşağıdaki hata çıkıyor, tüm YouTube'u aradım ama hala bir çözüm bulamadım. Minecraft yüklerken bu hatadan dolayı launcher bile kurulmuyor. yardım (Hata kodu 0x80070005)

Microsoft stor'a giriş yaptığımda veya Windows'u güncellemeye çalıştığımda aşağıdaki hata çıkıyor, tüm YouTube'u aradım ama hala bir çözüm bulamadım. Minecraft yüklerken bu hatadan dolayı launcher bile kurulmuyor. yardım (Hata kodu 0x80070005)
windowsu güncelleyin güncelleme yaparken yarım kalmış olabilir ve antivirüs varsa devre dışı bırkaın bu işlemi yaparken

Tekrar güncelleme yaptıysanız sorun çözülecektir güncelleme yarım kalmış bağlantı gidip geldiği için böyle sorunlar olabilmektedir.

Trend Konular