Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

Android için Link to Windows beta uygulaması sürüm 1.24122.90.0 yayımlandı

Telefonunuzda sevdiğiniz her şeye doğrudan bilgisayarınızdan anında erişin. Başlamak için Android telefonunuza Link to Windows uygulamasını yükleyin ve Windows PC'nizdeki Phone Link uygulamasıyla bağlayın.

Android için Link to Windows

Telefonunuzu seviyorsunuz. Bilgisayarınızı da aynı şekilde. Telefonunuzda sevdiğiniz her şeye anında doğrudan bilgisayarınızdan erişin. Kullanmaya başlamak için Windows Bağlantısı uygulamasını Android telefonunuza yükleyip uygulamayı Windows kişisel bilgisayarınızdaki Telefon Bağlantısı ile bağlayın.

Kısa mesajları görüntülemek ve yanıtlamak, arama yapmak ve almak*, bildirimlerinizi görüntülemek ve daha fazlasını yapmak için Android telefonunuzu ve bilgisayarınızı bağlayın

Bu uygulama benim tamda aradığım bir uygulama işime çok yarayacak, iyi oldu yayınlandığı teşekkür ediyorum Windows'a sağolsun herşeyi düşünüyorlar.

Bu uygulama çoğu kişinin işini görecektir, bende şimdi telefonuma indiriyorum. Kullanmasını ve Windows üzerinde ki etkilerini göreceğim.