Bilgisayarlarımda OneTab kullanıyorum ama telefonumda veya tabletimde kullanmıyorum. Chrome ve silk Android işletim sisteminde farklı çalışıyor gibi görünüyor ve sekmeler görünür olmadığında çok fazla ram veya işlemci gücü kullanmıyor. Sekme çubuğumda 2 düzineden fazla tutuyorum ve aralarında çok az çabayla veya yavaşlıkla geçiş yapıyorum. Listeyi özlüyorum ama bu cihazlarda gerçekten gerekli değil. Çok kullandığım siteler için sadece bir kısayol oluşturuyorum ve gerektiği gibi klasörlere koyuyorum. Samsung S23 için OneTab yok ne yazık ki.Merhaba, "OneTab" eklentisinin uzantısının bir Android telefona bu durumda Samsung S23 eklenip eklenemeyeceğini bilen var mı? Samsung Internet şu anda varsayılan tarayıcı olarak ayarlanmıştır.
Herhangi bir yardım için şimdiden teşekkürler.
Bende merak edip araştırdım ama Firfox Chorme için bir şeyler var fakat Android için ne yazık ki yokMerhaba, "OneTab" eklentisinin uzantısının bir Android telefona bu durumda Samsung S23 eklenip eklenemeyeceğini bilen var mı? Samsung Internet şu anda varsayılan tarayıcı olarak ayarlanmıştır.
Uzantılar telefonlarda çalışmıyor ne yazık ki. Uygulama şeklinde olması gerekiyor.Bende merak edip araştırdım ama Firfox Chorme için bir şeyler var fakat Android için ne yazık ki yok
Android tarafında sekmeler Windows gibi değil. O yüzden bunun sağlıklı çalışabileceği bir uygulama yok. Brave ve Firefox tarafında kullanılabilir bu tarz eklentiler ama uygulama olan bir sürüme denk gelmedim. Bizzat bende Onetab ve Tab Deck kullanıyorum.Merhaba, "OneTab" eklentisinin uzantısının bir Android telefona bu durumda Samsung S23 eklenip eklenemeyeceğini bilen var mı? Samsung Internet şu anda varsayılan tarayıcı olarak ayarlanmıştır.