ANNO 1800: DLC'leri içeren temel sürümü mü yoksa altın sürümü mü almalıyım?

golge_52

Kayıtlı Kullanıcı

ANNO 1800 kozmetikler hariç tüm DLC'leri içeren temel sürümü mü yoksa altın sürümü mü almalıyım?​

Oyun, tüm DLC'lerle çok mu değişiyor yoksa veritabanında yeterli içerik var mı? Oyun kilitleri ve kremler hakkında bile yazamıyorsunuz çünkü oyunlarla dolu Ubisoft hesabımı riske atmak istemiyorum.

ANNO 1800 kozmetikler hariç tüm DLC'leri içeren temel sürümü mü yoksa altın sürümü mü almalıyım.webp

İlk ve ikinciye kesinlikle ihtiyaç var (geçişler). İlkinde Arktik var, ikincisinde Afrika var. Üçüncüsü pek iyi değil, dördüncüsünde ne olduğunu hatırlamıyorum. Ve koleksiyoncu da normal.

Temel sürümde muhtemelen fazlasıyla içerik var.

Ancak, orada bir sürü sezon bileti ve başka şeyler var görünüşe göre kozmetikten daha fazlasını vaat ediyorlar.

Temel oyunu seviyorsanız, oyundaki etkinlikleri genişleten herhangi bir DLC'nin sizi memnun edeceğini düşünüyorum.

Mmm, aslında Gamepass'ten oynadım ve eklentisiz sadece temel oyunlar var gibi görünüyor.
1800'ün beni o kadar etkilediğini hatırlıyorum ki, Anno 1404'ü neredeyse hemen sildim.

Sanırım acelem vardı ve Steam'den gece vakti temel sürümü satın aldım. Temel sürümü ikinci kez satın almadan daha sonra yükseltme yapamayacağın hakkındaki düşüncelerini gördüm.
Beni düşündürdü. Ama DLC kesinlikle tek bir oyuna mı bağlı olacak yoksa değil mi. Neyse. Steam'in hesabınızda aynı oyunun iki kopyasına sahip olmanıza izin vermesi komik.

Tamam. Belki de tabanı iade edip ekstralarıyla tekrar satın alırım, ne yapabilirim.

Şimdilik üssü aldım, oyunun çalışıp çalışmayacağını bilmiyorum, çalışırsa geri kalanını daha sonra satın alacağım. Platinum versiyonunda, base ile deluxe arasında büyük bir fark var.