Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Apple Airpods Pro 2. nesil Bluetooth Kulaklık, kulaklıkları yeni aldım ve kulaklıklardan çok memnunum, ses harika, gürültü engelleme çok iyi. Herkese tavsiye ediyorum,
Apple Airpods Pro 2. nesil Bluetooth Kulaklık, kulaklıkları yeni aldım ve kulaklıklardan çok memnunum, ses harika, gürültü engelleme çok iyi. Herkese tavsiye ediyorum,
Akıllı telefon seçimi, kişisel ihtiyaçlar ve bütçeye göre değişir. Ancak genel olarak, 2025 yılı itibarıyla hem bütçe dostu hem de amiral gemisi kategorisinde öne çıkan bazı modeller şunlar olabilir:
Bütçe Dostu Akıllı Telefonlar
Bu kategoride fiyat/performans oranı yüksek modeller ön plana çıkıyor.
Samsung Galaxy A Serisi: Geniş model yelpazesiyle farklı ihtiyaçlara uygun seçenekler sunuyor.
Xiaomi Redmi Serisi: Uygun fiyatlı ve özellik dolu modelleriyle dikkat çekiyor.
Poco Serisi...
Samsung Galaxy S Serisi, teknoloji tutkunları ve akıllı telefon kullanıcıları için birinci sınıf bir deneyim sunmayı hedefleyen amiral gemisi telefonlardan oluşur. Her yıl piyasaya sürülen yeni modelleri, en son teknolojik gelişmeleri ve yenilikçi özellikleri içerir.
Samsung Galaxy S Serisi'nin Özellikleri:
Üstün Performans: En güçlü işlemcilerle donatılan Galaxy S Serisi telefonlar, hızlı ve sorunsuz bir kullanım deneyimi sunar. Uygulamalar arasında geçiş yapmak, oyun oynamak ve çoklu...
DSL yönlendiricim aracılığıyla ayarladım. Şimdi telefonumu internet bağlantım olarak kullanıyorum, ancak dizüstü bilgisayarıma bağlanmak için hotspot'umu kullanmak istiyorum. Ama olduğunu düşündüğüm şifre işe yaramıyor. Nasıl değiştirebilir sıfırlayabilirim? Telefonumda hiçbir şey görmedim veya dizüstü tek gördüğüm Ağ ancak hotspot adını veya şifresini değiştirmez.
Herhangi bir akıllı telefon satın almadan önce dikkate almanız gereken soğuk, sert gerçekler
Bu Makalede Neler var ?
Genel Bulgular
Donanım
İşletim Sistemi Uyumluluğu
Uygulamalar
Oyun
Güvenlik
Sanal Asistanlar
Cihaz Entegrasyonu
Kullanıcı Bakımı
Son Karar
En Son Modeller Nelerdir?
Sıkça Sorulan Sorular
İlk akıllı telefonunuzu almaya karar verdiğinizde, ilk kararınız hangisini alacağınızdır. Başlıca seçenekler iPhone ve Android'dir. Her ikisi de birçok harika özellik sunsa da, iPhone'lar...
Cihazı ilk kullandığımda tahrip etme riskiyle karşı karşıya mıyım?
Beklemeli miyim? Evet ise ne kadar süreyle ve hangi amaçla? Yoksa bu kutuyu en son güncellemeleri yüklemeden çalıştırabilir miyim? Yazılım güncellemesinin bir cihaza, cihaz yazılımının güncellenmesi, fabrika ayarlarına sıfırlama veya diğer önlemler yoluyla cihazı fabrika ayalarına geri döndüremeyecek kadar zarar vermesi nasıl mümkün olabilir? Her nasılsa bu her zaman PC'lerde, cep telefonlarında, işe yarar. Meta Quest 3 daha...
Telefon seçerken performans açısından körü körüne seçim yapmaktan nefret ediyorum, Nokia 8.3'ü seçmemin bir nedeni de eşimin o sırada iyi performans gösteren bir Nokia 7 Plus'ı olmasıydı, bu yüzden 8.3'ün 7 Plus'a kıyasla fiyatını göz önünde bulundurarak güzel gibi göründüğünü varsaydım ve teorim işe yaradı. Kişisel telefonum iyi çalışıyor Nokia 8.3, artık güvenlik güncelleştirmesi yok ama telefonumu yalnızca masaüstü bilgisayarımın başında olmadığımda kullanıyorum, bu yüzden kullanımı genel...