asialpin
Kayıtlı Kullanıcı
- 38
- 80
- 20
Asus'ta bir bilgisayar kasası topladım, argb kontrolcüsü olmadan kablo yönetimi biraz zordu.
İşlemci Ryzen 7 7800X3D 25035r
RAM TEAMGROUP T-Force Delta TUF GAMING Alliance RGB DDR5 6400 MHz 32GB
Güç kaynağı ASUS TUF GAMING 1000W Gold
ASUS TUF GAMING NVIDIA GeForce RTX 5070 Ekran Kart
Sıvı soğutma sistemi ASUS TUF GAMING LC II 360 ARGB
ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI Anakart
Ekran kartına gelince, önce onu aldım ve sonra donanım ekledim, bu yüzden biraz dengesiz. Ama 5070 işlerim için fazlasıyla yeterli, 12 GB ekran kartı belleği bile beni rahatsız etmiyor. Ayrıca daha küçük bir kasa için micro-ATX anakart planlanmıştı ama son anda fikrimi değiştirdim.
Su toplaması gereksizdir, sadece estetik amaçlıdır.
Sonuç, gereksiz özellikler içermeyen, minimalist ve pahalı bir montaj ve en önemlisi sessiz ve iyi havalandırılan bir montaj (gerçekten beğendim)
Şimdi neden IPS monitör aldığımı merak ediyorum 1650 dizüstü bilgisayardan sonra hiçbir wow etkisi elde edemedim.
Donanımda:
ASUS TUF GAMING GT302 ARGB 15199 RUR Kasaİşlemci Ryzen 7 7800X3D 25035r
RAM TEAMGROUP T-Force Delta TUF GAMING Alliance RGB DDR5 6400 MHz 32GB
Güç kaynağı ASUS TUF GAMING 1000W Gold
ASUS TUF GAMING NVIDIA GeForce RTX 5070 Ekran Kart
Sıvı soğutma sistemi ASUS TUF GAMING LC II 360 ARGB
ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI Anakart
Ekran kartına gelince, önce onu aldım ve sonra donanım ekledim, bu yüzden biraz dengesiz. Ama 5070 işlerim için fazlasıyla yeterli, 12 GB ekran kartı belleği bile beni rahatsız etmiyor. Ayrıca daha küçük bir kasa için micro-ATX anakart planlanmıştı ama son anda fikrimi değiştirdim.
Su toplaması gereksizdir, sadece estetik amaçlıdır.
Sonuç, gereksiz özellikler içermeyen, minimalist ve pahalı bir montaj ve en önemlisi sessiz ve iyi havalandırılan bir montaj (gerçekten beğendim)
Şimdi neden IPS monitör aldığımı merak ediyorum 1650 dizüstü bilgisayardan sonra hiçbir wow etkisi elde edemedim.