- 57
- 65
- 20

Selam, millet.
Bu site tamamen hem kendi dünyama hem yeni mesleğe kapı açıyor. Bu güzide sitemde, yaptığım beat'leri sizlere sunuyorum. Site içerisinde bazen, günlük hayatımda yaşadığım dertleri de sizlere sunma gibi planım var. Bu planlara uyarak, hem kendimi geliştirip hem de meslekteki diğer kişilerle etkileşime geçeceğim.
Site, Jekyll statik site generator ve Type-on-Strap temasını kullanarak yapıldı. Temayı Türkçeleştirip, biraz düzenledim. Siyah moduna zorlayarak ve .webp olmayanları da Webp yaparak siteyi adam ettim diyebilirim. Yer tutucu içeriklerinden bir tanesini alıp-gerisini sistemden temizledim. Böylece, siteyi yönetmek çok keyifli. Ve ben Markdown diline ayrı hastayım.
Ayhan Gazi sitesi büyüdükçe, bende gerçek anlamda büyüyeceğim. Siteyi güzel bir alan adına taşıma planım var ama şu an ne param var nede onu yapacak bir cesaretim. Siteye en kısa zamanda yorum sistemi gömeceğim. Bunu yapmak için ChatGPT gibi bir sistemden yardım alacağım. Site alakalı düşüncelerinizi, önerilerinizi ve yol gösterecek olan her mesaja açığım.