Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Bildiğiniz en eski çiftlik oyunu hangisidir?

yurttastahsin

Kayıtlı Kullanıcı
Bildiğiniz en eski çiftlik oyunu hangisidir?

Tam teşekküllü (WEB veya FLASH DEĞİL, tercihen PC) bir oyunla ilgileniyorum. Zombi Çiftliği ve benzerlerini sadece Youtube'dan hatırlıyorum. Ama daha önce de benzer oyunlar olduğunu sanmıyorum.

Bildiğiniz en eski çiftlik oyunu hangisidir.webp

Bu oyunu oynadım. Elbette Farm Frenzy değil, ama ağaç dikebilir, evler inşa edebilir ve inek yetiştirebilirsiniz. Oyunlar hem bir çiftliğe hem de Clash of Clans'a benziyor, ancak 1994 yılında piyasaya sürüldü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

GBA'den Harvest Moon, serinin en iyi bölümlerinden biri, uzun süre emülatörde oynadım.

Sanırım en eski FarmVille'lerden biri, ama artık web tabanlı. Muhtemelen PC'den oynanıyor, Harvest Moon da bir çiftlik, ama daha çok çiftlikteki yaşamla ilgili.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri