Bitcoin bu yıl 126 bin dolarlık zirvesini kıracak mı?

BilGiNSs

Kayıtlı Kullanıcı
Her yıl BTC'nin tüm zamanların en yüksek seviyesini kıracağı ve değerinin artacağı neredeyse her zaman tahmin edilirken, bu yıl bunun mümkün olduğuna inanıyorum. Yaklaşık 100.000 dolardan başladı ve BTC'nin bugüne kadarki tüm zamanların en yüksek seviyesi 126.000 dolar oldu, bu nedenle BTC'nin bu yıl içinde 126.000 doları aşarak 140.000 veya 150.000 dolara ulaşmasının tamamen mümkün olduğunu düşünüyorum. Ancak, tüm yıl boyunca orada kalması olası değil; birkaç ay sonra 120.000 veya 130.000 dolara düşmesi mümkün. Ama asıl nokta şu ki, bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini kıracağına ve fiyatın yükseleceğine inanıyorum. Sizce BTC'de neler olacak?

Dürüst olmak gerekirse, Bitcoin'in bu yıl 126 bin dolarlık zirveyi kesinlikle kırabileceğini düşünüyorum. Kripto paraların ne kadar değişken olabileceği göz önüne alındığında, bu tamamen mümkün. Bir gün yükseliyor, ertesi gün dibe vuruyor. Ama tam da bu yüzden çok riskli. Gerçekte ne olacağını kimse bilmiyor.

Bu yıl BTC'nin 126 bin dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesini aşması giderek zorlaşacak gibi görünüyor. Birçok analist böyle söylüyor, ancak ben Bitcoin'de her zaman çok şeyin mümkün olduğunu hissettim.

TechFoumTR Blog Yazıları