Merhaba, bu oyunu oynuyorum ve herhangi bir dikey senkronizasyon seçeneği göremedim ama hangi ayarı kullanırsam kullanayım fps'im 42-44 fps'de sabit kalıyor, bu fps sınırını nasıl kaldırabilirim?
Ana menü altındaki üç bölümden herhangi birine tıklayarak bulabilirsiniz. Spec Ops, Campaign ve Multiplayer. Seçeneklere, ardından Gelişmiş Videoya gidin. Orada Her kareyi senkronize et seçeneğini görmelisiniz. Devre dışı bırakmak için Hayırı seçin.
Sanırım oyun 85 FPS ile sınırlı. Ancak bundan emin değilim. Her durumda, vsync etkinleştirildiğinde çok oyunculu modda sağlam bir 60 FPS alanları hatırladığım için sınırın 42 ila 44 FPS olduğunu sanmıyorum.
GTA 6 güncellemesi;
Bu sonbaharda Grand Theft Auto 6 oynamak için sabırsızlanan bir konsol sahibiyseniz, iyi haberler var, Rockstar, sezon boyunca oyunu piyasaya sürmenin yolunda olduğunu bir kez daha doğruladı. Ne yazık ki bizim için PC sahipleri, platformumuz için bir sürüm hala açıklanmadı, bu da PC için aylar süren ve umarım yıllar olmayan başka bir Rockstar oyunu olacağını gösteriyor. Rekor kıran GTA 6 fragmanının YouTube'a yüklenmesinden bu yana bir yıldan fazla zaman geçti. O...
2010 yılında kurulan GAMEMAX, oyun PC çevre birimlerindeki performansı ve yenilikçiliğiyle tanınan küresel bir markadır. Oyun tutkunlarının taleplerini karşılayan üst düzey ürünler sunmasıyla bilinen marka, aynı zamanda çevre dostu teknolojiyle sürdürülebilirliğe öncelik veriyor. Oyuncular merak edenler için üretim tesisinin videosudur.
Zaten duyurulan ve 2025 çıkış tarihi doğrulanan tüm oyunlar arasında çıkış tarihleri pazarlama saçmalığından başka bir şey olamaz, siz 2025 yılında çıkmasını istediğiniz en çok hangi oyunları bekliyorsunuz?
Benim gözüm şunlarda:
Freedom Wars Remastered (10 Ocak)
Donkey Kong Country Returns HD (16 Ocak)
Assassin's Creed Shadows (14 Şubat)
Monster Hunter Wilds (28 Şubat)
Xenoblade Chronicles X: Definitive Edition (20 Mart)
Elbette her yeni duyuru ile kişisel listeler değişebilir, yeni...
Oyuncu Bilgisayarı Toplama Rehberi
En iyi bütçe dostu oyuncu bilgisayarı toplama rehberi Bütçenizi zorlamadan yüksek performanslı bir oyuncu bilgisayarı toplamak mümkün. İşte size adım adım bir rehber.
Net bir bütçe belirleyin: Bu, hangi parçaları alabileceğinizi belirlemenizde size yol gösterecektir.
Esnek olun: Bütçenizden biraz sapmalar olabilir, ancak temel bileşenlere odaklanın.
Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz?: Bu, işlemci ve ekran kartı seçiminizde belirleyici olacaktır.
Hangi...
Bilgisayar Oyunları En İyiler.
The Last of Us Part I
Elden Ring
Cyberpunk 2077
Red Dead Redemption 2
The Witcher 3: Wild Hunt
Horizon Zero Dawn
God of War (2018)
Dark Souls Serisi
Half-Life: Alyx
Stardew Valley
Minecraft
Fortnite
League of Legends
Apex Legends
Call of Duty: Modern Warfare II
Overwatch 2
Rainbow Six Siege
Among Us
FIFA 23
NBA 2K23
En İyi Bilgisayar Oyunları Listesi
Aksiyon ve Macera Kategorisi
Red Dead Redemption 2
Muhteşem açık dünya
Detaylı hikaye
Olağanüstü grafik...
Herkese merhaba, birkaç tane tıbbi sorunum var ve ihtiyacım olan şeylerden biri de kambur durduğumu hissetmediğim düzgün bir bilgisayar koltuğu. Pahalı, gösterişli bir bilgisayar koltuğu istemiyorum ama en azından düzgün bir tane istiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı?
Civilization VII 11 Şubatta Oyuncularla Buluşuyor
Çıkış Tarihi: 11 Şubat
Tür: 4X Sıra Tabanlı Strateji
Beğendiyseniz satın alın: Önceki Civilization oyunları, Humankind, Age of Wonders 3, Old World
İnanması zor olsa da Civilization 6'nın çıkışının üzerinden dokuz yıl geçti. Uzun süredir devam eden 4X sıra tabanlı strateji serisinin hayranları, sayısız saat geçirecekleri yeni bir oyun için can atıyorlardı ve şimdiye kadar gördüklerimize bakılırsa Civilization 7'yi beklemek buna değebilir...