Civilization VII Oyunu 11 Şubatta Oyuncularla Buluşuyor

TechSpiker

Teknoloji Haberleri
Yönetici
Yetki Sahibi
Civilization VII 11 Şubatta Oyuncularla Buluşuyor

Civilization VII Oyunu

• Çıkış Tarihi: 11 Şubat
  • Tür: 4X Sıra Tabanlı Strateji
  • Beğendiyseniz satın alın: Önceki Civilization oyunları, Humankind, Age of Wonders 3, Old World
İnanması zor olsa da Civilization 6'nın çıkışının üzerinden dokuz yıl geçti. Uzun süredir devam eden 4X sıra tabanlı strateji serisinin hayranları, sayısız saat geçirecekleri yeni bir oyun için can atıyorlardı ve şimdiye kadar gördüklerimize bakılırsa Civilization 7'yi beklemek buna değebilir.

Civilization 7'ye gelen birçok büyük değişiklik var; bunların arasında oyuncuların medeniyetlerini Antik Çağ, Keşif ve Modern dönemler arasında yönlendirdiği, her biri miras yolları veya hedefler içeren yeniden çalışılmış çağlar sistemi de yer alıyor.

Civilization 6'daki sekiz çağdan ya da Gathering Storm ile dokuz daha az, ancak Civ 7'ler daha uzun ve daha odaklı. Uygarlıklar çağlar boyunca evrimleşir ve seçtiğiniz yenileriyle değiştirilir. Bunlar, yeni bir bonus, birim ve bina setiyle birlikte gelir. Çeşitli unsurlar da ileriye taşınacak ve kültürel bir soy oluşturmanıza olanak tanıyacak.

Diğer büyük değişiklik ise oyuncuların herhangi bir lideri herhangi bir medeniyetle eşleştirebilecek olması, ancak oyun liderlerin niteliklerine göre belirli medeniyetleri önerecek. Ayrıca Ben Franklin, Harriet Tubman ve Machiavelli gibi etkili figürleri de seçebileceksiniz. Bir seride ilk kez, oyuncular oyun sırasında farklı noktalarda medeniyetlerini değiştirebilecekler.

Diğer yeni özellikler arasında zamanla gelişen dinamik harita arazi değişiklikleri, akıcı teknoloji ve kültür ağaçları ve kriz olaylarının tanıtımı yer alıyor. Değişim korkutucu bir şey olabilir, ancak bu yine de özünde bir Civilization oyunudur.

Bu Oyunu eskiden oynamıştım çok karmaşık gelmişti, sonra sildim ama şuan efektlerine baktığımda oyun baya değişmiş.

Trend Konular