Oyun o kadar abartılmıştı ki, hakkında o kadar büyük bir keyifle yazılmıştı ki harika bir şey bekliyordum. Büyüleyici. Tüyleri diken diken eden bir konu ve bir an önce bitmesini isteyeceğiniz bir dünya. Ama sadece Zhestrals köyüne gidebildim (sanırım burası 3. lokasyon?). Sonra o kadar sıkıldım ki kendimi daha fazla gitmeye zorlayamadım.
Ben olay örgüsü için oynuyorum. Senaryoyu analiz etmek ve dünyayı keşfetmek en sevdiğim şey.
Sonra sefer boyunca beni rahatsız etmeye devam etti. Hıçkırık, her şey kayboldu, eve gidelim . On beş yaşında birinin bile 32 yaşındaki Gustav'dan daha güçlü bir ruha sahip olduğu ortaya çıktı. Karakterlerin kişiliklerinin iyi geliştirilmiş olabileceğini kabul etsem de, bir blog yazarının "Veilgard'daki gibi kimsenin kıçını yakmadı, çünkü karakterler iyi yazılmış." şeklinde bir yorumunu gördüm. Hiçbir şey söyleyemem, sanırım oyunun ortasına bile gelmedim.
Utancın zirvesi kampta bir gramofon bulduğumda oldu. Normal yemeğimiz yoktu, çadırımız yoktu ama bir gramofonumuz vardı. Nereden çıktı? Neden? Romantik müzik ne işe yarar? Şakayı anlamadım.
Ben olay örgüsü için oynuyorum. Senaryoyu analiz etmek ve dünyayı keşfetmek en sevdiğim şey.
Karakterler
Ana karakter çok zayıf. Gustav, Sophie için çektiği ****** acısıyla beni başlangıçta çileden çıkardı. Neden birlikte olmamaya ve acı çekmeye karar verdiklerini anlamıyorum, ölüm onları 33 yaşında ayırana kadar mutlu bir şekilde sevişmek yerine.Sonra sefer boyunca beni rahatsız etmeye devam etti. Hıçkırık, her şey kayboldu, eve gidelim . On beş yaşında birinin bile 32 yaşındaki Gustav'dan daha güçlü bir ruha sahip olduğu ortaya çıktı. Karakterlerin kişiliklerinin iyi geliştirilmiş olabileceğini kabul etsem de, bir blog yazarının "Veilgard'daki gibi kimsenin kıçını yakmadı, çünkü karakterler iyi yazılmış." şeklinde bir yorumunu gördüm. Hiçbir şey söyleyemem, sanırım oyunun ortasına bile gelmedim.
Atmosfer
Büyüleyici manzaralarla neşeli müzik hoşuma gitmedi. Sanki ölümcül bir keşfe değil de Toussaint'te pikniğe gidiyormuşuz gibiydi. Yenildiğinde komik bir kıyafet aldığınız mimler? Bu, geliştiricilerin Fransız olduğu gerçeğine bir gönderme, tamam, ama çok yersiz görünüyor.Utancın zirvesi kampta bir gramofon bulduğumda oldu. Normal yemeğimiz yoktu, çadırımız yoktu ama bir gramofonumuz vardı. Nereden çıktı? Neden? Romantik müzik ne işe yarar? Şakayı anlamadım.