Daireme Proxmox kullanarak bir ev sunucusu kurma?

Sondarbe

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, daireme Proxmox kullanarak bir ev sunucusu kurmak istiyorum.

Bu sunucunun asıl amacı Home Assistant'ı çalıştırmak olacak. Ek olarak, dosya paylaşımı ve reklam engelleme için de bir şeyler çalıştırmak istiyorum. Ayrıca, örneğin Ark veya benzeri bir oyun olmak üzere, en fazla beş kişinin oynayabileceği birkaç oyun sunucusu da çalıştırmak istiyorum. Bunların 7/24 çalışmasına gerek yok, sadece ihtiyaç duyulduğunda çalışacaklar; bu nedenle ideal olarak, iki sunucu asla aynı anda çalışmamalı.

N97 işlemcili, 16 GB ram'li ve 512 GB SSD'li bir Blackview MP80'i alabilirim.

Mümkün olduğunca az para harcamak istediğim, ancak düşük güç tüketimi ve küçük boyut benim için oldukça önemli olduğu için, biraz araştırma yapmak isterim ve sizlernde tavsiyelerini bilmek isterim.

Performansın yeterli olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle 16 GB RAM yükseltilemiyor.

Daha öcne yine bu tür bir konu açıldı ve ben demiştim ki o konuda şunu belirttim, Bu yatırımı yıllık olarak bir firamaya verirsen senin harika bir alt yapın olur daha sağlam fiziksel sunucu kiralayabilirsin. Hem saldırı oldu napmam gerek o oldu destek lazım gibi sorunalr ortadan kalkar bu işi profesyoneller yapsın.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri