Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

En iyi fiyat ve performans oranına sahip amiral gemisi telefonu hangisidir?

hulusi

Kıdemli Üye
Harika işlemci, iyi kamera, güvenilir, iyi batarya ama bunu mümkün olan en küçük uzun vadeli bütçeyle yapmam gerekiyorsa hangi telefonu satın alırdım diye kendime sordum bir sonuca varamadım ve sizlerin fikirlerini almak isterim.

Kullanılmış/Yenilenmiş önerilere açığım

Xiaomi 14T Pro amiral gemisi kamera performansı veya yakında piyasaya sürülecek, Redmagic 10 Pro+ amiral gemisi işlemci gibi Çin markalarından bazı seçenekler. Her ikisinin de mükemmel pilleri var ancak Samsung/Apple'ın IP derecesi, kamera performansı ve müşteri desteği gibi amiral gemisi modellerinin tüm özelliklerine sahip olmayabilirler. En eksik olan şey muhtemelen uzun vadeli OS/Güvenlik/Yazılım desteği olacaktır.

Her açıdan amiral gemisi performansı için muhtemelen kullanılmış Iphone 15 veya Galaxy S24 serisine geçtiğimiz yıl modelleri bakardım.

Gecikmeye gelince, bence tüm telefonlar birkaç yıl sonra 3 yıl hangi üst düzey işlemcinin içinde olduğuna bakılmaksızın biraz gecikmeli hissettirmeye başlıyor. Muhtemelen en son yonga setleri için optimize edilen büyük OS güncellemeleriyle ilgili.