Erkan kartı sürücü problemi?

ferhatpamuk

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkdaşlar. Bir sorum var. RX5700XT ekran kartım vardı ve RX9060XT'ye yükseltmeyi düşünüyordum. Bir tane aldım ve yeni kartı bilgisayarıma taktım, ancak görüntü yok, bir kayıp olduğunu düşündüm ve sonraya erteledim. Bugün başka bir bilgisayarda deneme fırsatım oldu ve sorunsuz çalışıyor. Sorunun sürücülerle ilgili olabileceğini düşünüyorum; sanırım sürücüleri tamamen kaldırmam gerekiyor ve sonra her şey çalışacak, ya da kötü bir Çin malı Huananzhi B660 D4 anakartım var. BIOS'u güncelledim, ama yardımcı olmadı. Sorun ne olabilir? Güç kaynağı sorununu eliyorum, çünkü 5700 özellikle 2x8 pinli bağlantıda daha fazla güç tüketiyor. Lütfen yardım edin.

Resmi AMD yardımcı programını kullanarak eski sürücüleri kaldırdım. İşe yaramadı. Güç göstergesi, çalışan sistemdekiyle aynı. Güç kaynağı sorununu muhtemelen eleyebilirim. Hala kötü bir anakart olduğunu tahmin ediyorum. Yarın, sürücülerin kurulu olduğu çalışan bir sistemden bir SSD ödünç almaya çalışacağım. Şu anda yeni bir sistem kurmak istemiyorum.

Ben de 3070ti'dan 5070ti'ya yükseltme yaptığımda yeşil olanlarla aynı sorunu yaşadım. Temiz bir kurulumla en son sürücüleri yükleyene kadar sorun çözülmedi.

TechFoumTR Blog Yazıları