Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Eski Asus dizüstü bilgisayara Windows 10 nasıl yüklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuffb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusuffb

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, Eski bir Asus dizüstü bilgisayarım var (X71TL), içinde AMD x2 işlemci ve ATI grafik kartı bulunuyor, orijinal işletim sistemi Vista.

Windows 10 yüklemek istiyorum ve takıldım kaldım. Bir kurulum DVD'si oluşturdum (ki çalışıyor gibi görünüyor) ve sürücüleri bulup bir USB belleğe indirdim.

Şimdi, Windows kurulumu başlamadan önce bile, kurulum programı bir medya sürücüsünün eksik olduğunu belirten bir mesaj gösteriyor. USB sürücüsünden indirilen sürücüleri kabul etmiyor. USB sürücüsünü tarayabiliyor olmama rağmen, herhangi bir aygıt sürücüsü bulamadığını iddia ediyor.

Bunun için tam olarak neye ihtiyaç duyulduğu konusunda herhangi bir fikri olan var mı? Sürücüler şu anda Windows olmadan nereye yükleniyor.

Windows 10 imajını gerçekten fiziksel bir DVD'ye mi yazdınız, yoksa imajı sadece bir USB belleğe mi kaydettiniz? Eğer öyleyse, nasıl?

En Son Güncellenen Oyunlar

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri