Eski taşınabilir oyun konsolu?

selimhan

Kayıtlı Kullanıcı

Eski bir taşınabilir oyun konsolu istiyorum.​

Yeni yıl yaklaşırken kendime eski bir oyun konsolu alma isteği duydum. Ama hangisini daha çok istediğime karar veremedim.

Başlangıçta, kendime bir Game Boy almak ve çocukluğumdaki o nostaljik döngüyü kırmak istiyordum; o zamanlar tüm sınıf arkadaşlarımın Game Boy'u vardı ve ben sadece başkalarının oynamasını izlerdim.

Game Boy'u düşünürken aklıma Nintendo 3DS, PSP ve PSP Vita geldi. Ve hepsini almak istiyordum. 3DS ve PSP (Vita değil) favorilerimdi. Şimdi ise nasıl karar vereceğimi bile bilmiyorum.

"Modern" emülatörlü taşınabilir konsollar almak istemiyorum. Orijinalini istiyorum. Sizin tavsiyeniz ne olurdu?

Eski bir taşınabilir oyun konsolu.webp

3DS mükemmel olurdu, ancak fiyatları çok yüksek. Belki de bu modern Çin yapımı hepsi bir arada bilgisayarlardan birini almak daha mantıklı olur.

Eğer Game Boy oyunları istiyorsanız, 3DS harika bir seçenek, ayrıca kendi oyunlarınız ve bir DS'iniz de olabilir. Ama fırsatınız varsa, aynı anda iki konsolu birden düşünebilirsiniz: PS Vita ve 3DS, bu da neredeyse tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları