Ev için Wi-Fi kamera tavsiyesi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TufanARDIÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

TufanARDIÇ

Misafir
Merhaba, evim için Wi-Fi kamera sistemi arıyorum, tercihen bataryalı! Dışarıya bakan iki kamera ve zemin kat koridoru ile birinci kat koridoru için iki kameraya daha ihtiyacım var. Çok fazla seçenek var, kafa karıştırıcı. Reolink'in oldukça iyi olduğunu duydum; telefonumdan tüm kameralara aynı anda erişebileceğim bir şey önerebilir misiniz?

Teşekkürler.

Öncelikle merhaba Tufan ARDIÇ, daha fazla geri dönüş için lütfen üye olun.

Eufy kameralar önerebiliriz. Bunlar, Wi-Fi veya Ethernet üzerinden bağlanan bir baz istasyonuyla kablosuz olarak iletişim kuruyor. Videolar baz istasyonunda yerel olarak ve istenirse kendi NAS'ın da vb. depolanıyor. Ücret karşılığında bulut depolama da mevcut, ancak gerekli değil. Daha geniş kapsamlı tavsiyeler için lütfen sitemize üye olun. TechForum.TR

Wi-Fi'nin dezavantajı, güçlü bir sinyal bozucu cihazın iletişimi kesintiye uğratabilmesidir. Bu cihazların yayın yaptığı frekanslar bilinmektedir. Bu da kameraların yerini tespit etmeyi ve manipüle etmeyi kolaylaştırır.

Kameraları, her şeyi PoE (Power on Ethernet) ağı üzerinden izleyen bir sunucuya bağlamak daha iyi olurdu; kablolar korumalıdır ve WLAN'a göre manipüle edilmesi daha zordur.

PoE'nin avantajı, kameraların güç kaynağının ve video sinyalinin tek bir LAN kablosu üzerinden iletilmesidir. Yakındaki ayrı bir güç kaynağına bağlanmaya gerek yoktur. Standart bir LAN ağı kadar kolay kurulur, tek farkı güç için dört kablo kullanılmasıdır. Sistemler genellikle kolayca genişletilebilir ve çok sayıda uyumlu PoE anahtarı ve kamera modeli mevcuttur. 4K'ya kadar oynatma/kayıt mümkündür.

Evin önündeki halka açık alanı kaydetmemeye dikkat edin. Aksi takdirde, özellikle kameralar kayıt yapıyorsa, veri koruma yasası kapsamında ciddi sonuçlar doğabilir.

Merhaba, evim için Wi-Fi kamera sistemi arıyorum, tercihen bataryalı! Dışarıya bakan iki kamera ve zemin kat koridoru ile birinci kat koridoru için iki kameraya daha ihtiyacım var. Çok fazla seçenek var, kafa karıştırıcı. Reolink'in oldukça iyi olduğunu duydum; telefonumdan tüm kameralara aynı anda erişebileceğim bir şey önerebilir misiniz?

Teşekkürler.
Blink kameralar kullanıyorum.
Hepsi Wi-Fi üzerinden çalışıyor ve 1,5V AA Li-ion piller kullanıyor.
Önemli olan pil voltajına dikkat edin.
Birçok pil şarjını o kadar uzun süre koruyor ki, kameralar için beklenmedik bir şekilde boş hale geliyor.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri