Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evga GTX 1080Tİ den RX 7900 XTX'e yükseltildi sizce nasıl?
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi almak isterim doğru yolda mıyım? internette araştırarak birşeyler yaptım, sizce nasıl olmuş mu ? Evga GTX 1080Tİ den RX 7900 XTX'e yükseltildi? Başarılı mı resmi bırakıyorum?
Günaydın, internette gezinmek, video izlemek, YouTube gibi siteleri kullanmak ve bunların hepsini 2K monitörle yapmak için bir mini bilgisayara ihtiyacım var. Bu konu da hangi mini bilgisayarı önerirsiniz.
Teşekkür ederim.
Merhaba, Ryzen 5 2600 4ghz işlemciyi değiştirmeye değer mi diye merak ediyorum.
Ryzen 5 5500'de ile değişmeyi düşünüyorum, sorun şu ki oyunlarda fps youtube'daki insanların testlerine göre çok daha düşük ve fps düşüyor ekran kartım rtx 3060ti tuf gaming Kasamda işlemciyi değiştirmenin oyunlarda fps artışı ve stabilitesi sağlayacağını gördüm. Değiştirmeli miyim?
Arkadaşlar iyi forumlar diliyorum herkese,
Elektrik çarpıyor laptopu yeni aldım excalibur. Bu olayın olması sadece benle ilgili sebebi ise laptop dizüstü bilgisayarımın yalnızca beni elektrik çarpması kardeşlerimi çarpmıyor onuda denedim :D bu neden olur arkadaşlar bilgisi olan var mı?
techforum.tr üyelerinin yardımcı olma dileği ile şimdiden çok teşekkür ederim.
Herkese merhaba,
Üniversite ve Oyun için Uçuş Simülatörü kullanılacak yeni bir bilgisayar bileşenler seçiyorum.
Zaten sahip olduğum ana monitör ASUS ProArt (4K UHD), ayrıca FPS için kullandığım bir ASUS daha var.
Kafamda ki güncel liste şu şekilde?
İşlemci: Ryzen 9 9950X3D
Anakart: GIGABYTE X870 AORUS ELITE WIFI7 ICE
RAM: DDR5 RAM 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30
Ekran Kartı: Zotac GeForce RTX 5090 Solid
İşlemci Soğutucu: ?
PSU: ?
SSD: ?
Tüm bileşenler için önerilere açığım, sadece CPU ve...
Merhaba arkadaşlar fikirlerinizi almak isterim doğru yolda mıyım? internette araştırarak birşeyler yaptım, sizce nasıl olmuş mu ? Evga GTX 1080Tİ den RX 7900 XTX'e yükseltildi? Başarılı mı resmi bırakıyorum?
arkadaslar cok arada kaldım telefonların arasındakı fıyat farkı 20k benım ıcın para sıkıntı yok ama aldıgımda da en kotu 4 yıl kullanmak ıstıyorum benım ıcın sadece onemlı olan sey sosyal medya ve fotograf oyun oynamıyorum ne yapmam gerekıyor sızce tavsıye ve bılgılendırırsenız sevınırım hıc ıos kullanmadım artık ıosda kullanmak ıstıyorum