Google arama motoru ile ilgili yardım

birisi

Kıdemli Üye
Google bir şey ararken, video filtresini orada olmadığını fark ettim, eskiden görüntülerin yanındaydı. Hesabımdan çıkış yaparsam veya başka bir hesap kullanırsam video filtresi var, bu yalnızca belirli bir kullanıcıda oluyor. Nasıl düzeltebilirim.

Google bir şey ararken, video filtresini orada olmadığını fark ettim, eskiden görüntülerin yanındaydı. Hesabımdan çıkış yaparsam veya başka bir hesap kullanırsam video filtresi var, bu yalnızca belirli bir kullanıcıda oluyor. Nasıl düzeltebilirim.
Farklı bir tarayıcı kullansanız bile aynı sorunu yaşıyor musunuz?

Evet aynı sorun oluyor, farklı hesap kullanıcı adıyla giriyorum filtrelerde videoları seçebiliyorum ama kullandığım diğer hesapta seçemiyorum.
Google, videoları çeşitli sonuçlar ile bir aramada sunar. Örneğin YouTube, İnsanlar Google'da video aradığında, hangi site en çok göze çarpıyor? Doğrudan orada arama yapabilmeniz için muhtemelen bu siteyi aramak için Google'ı tekrar kullanacaksınız. Bir rakip sitesi bulmak veya sıralamaları iyileştirmek olabilir. Şu adımları takip edin.

Burada ki ayarlarınızı da kontrol edin.

Kendiliğinden düzelir benimde olmuştu 5-10 gün sonra kendiliğinden düzeldi Google alakalı bir sorun sizinle ilgili bir sorun değil bazı kullanıcılarda olabiliyor.